Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamskie bezprawie |
Moglbys chociaz powiedziec jak byla obrana, jakies szczegoly...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamskie bezprawie |
skąd sobie żonę przygarnąłeś??z Kisielnicy??a kicię to musiałeś nieźle zerżnąć skoro masz jeszcze takie wrażenia hahhaha.....wow i jeszcze powiadasz ze na koniec moczem cię oblała.Jesteś niesamowity stary człowieku.
|
|
zezowate zwieracze tobie puszczają:)))) bydło rogate zgłoś się lepiej na policje lub do prokuratora :))))) albo nie idź:))))) bo za dużo gimnazjalistek tu obraziłeś:))) a ich rodzicom to się nie podoba:)))) ku4wo męska jesteś:))))) i kto cwelu kogo dojeżdża????
|
|
Autor: Alexiey, dziękuję za odzew , PS: może lepiej podaj swój nr telefonu , na e-mail odpiszę za dwa, trzy dni - NIE z TEGO komputera .
|
|
nazwa strony moze zostac odebrana omylkowo
|
|
andzia c , o wsi pisałem żeby cię pod....ć , co nie zmienia faktu , że jesteś WSIOWYM CIULEM rodem z podkolnenskiej wsi , a tak NAPRAWDĘ , to MIESZKASZ w KOLNIE , gdzieś w slamsach , z doprowadzoną telewizją kablową VECTRA i od nich bierzesz INTERNET . ___________________________________________________________ Ja mam czas , na pewno się spotkamy , a tym czasem produkuj się dalej , teraz bawię się z tobą w kotka i myszkę , ale póżniej inaczej się " zabawimy " . Rozbraja mnie i bawi twoja GŁUPOTA .
|
|
Ja mam czas , na pewno się spotkamy , a tym czasem produkuj się dalej , teraz bawię się z tobą w kotka i myszkę , ale póżniej inaczej się " zabawimy " . Rozbraja mnie i bawi twoja GŁUPOTA .
|
|
Kiedy ponownie rusza budowa?
|
|
...głodnemu chleb na myśli...
|
|
Możliwe ale pożyjemy zobaczymy! W poniedziałek i piątek o 20-stej : oto link:http://bit.ly/zwsF6Y a potem zarejestruj się tu: http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0 i inwestuj. Środy o 20 .00 konferencje dla zaawansowanych!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam Czy ktoś wie gdzie w Łomży lub w pobliżu można wypożyczyć coś takiego?
|
|
Stawiski albo koło nowo mostu xd nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
leśna góra
|