Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życzenia Wielkanocne w Solidarnej Polsce |
Witam. Mam laptopa ASUS K50AF i strasznie mi się on grzeje. Chce zakupić podkładke chłodzącą lecz często widuje że podłącza sie je pod USB i mam tu pytanie czy są podkladki takie aby ich nie trzeba było podłączac pod USB tylko w jakiś inny sposob aby mozna bylo ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Życzenia Wielkanocne w Solidarnej Polsce |
hmm.... wydaje mi się , że widziałam jakiś czarny telefon w tych okolicach tamtego dnia . Leżał tak z boku chodnika chyba. Jednak nie jestem w stanie powiedzieć czy to była akurat Nokia . ktośiek
|
|
Pani Aldona ładnie ścina,przynajmniej mnie zadowoliła,ale słysze o tej Pani pozytywne opinie. Myśl,że warto sprubowac:)
|
|
Witam! Czy ktoś z Was leciał już kiedyś do Dublina samolotem i może polecić jakieś fajne i niedrogie połączenie? Na razie znalazłam to: tanie loty do Dublina. rudy błazen z druhem
|
|
margota... a co nie wiesz jak ozdobic sale??
|
|
Gwarantuję anonimowość i dyskrecję . TAK go " LUBIĘ " , że chciałbym mu zrobić niespodziankę , " ucieszy się " na pewno ! OSOBY ŻYCZLIWE , PROSZĘ O POMOC .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |