poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wątplwe sukcesy Prezydenta.

Dr. Dre
Poniewaz od dnia 6 czy 8 lutego 2006 r weszła linia numer 6 i ona jeździ przez rybaki, a ze 13 też jeździłą przez rybaki to ją zlikwidowali i jest teraz mniej autobusow o numerze 13 :) rozumiesz ? wogule nowy rozkład jest lini numer 13
Ps. mpk_lomza@wp.pl piszcie na tego e-maila i podajcie numer przystanku z którego chcecie rozkład :) sprawdzone:)
z Bawełny przystanek to numer 25 :)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wątplwe sukcesy Prezydenta.

Pyt. Do czego służy polska armia?
Odp. Polska armia służy do mszy. Spocznij. Odmaszerować!

Golenia ciąg dalszy:
Wczoraj w B-stoku olej napędowy na Orlenie 3.61, w Lotosie 3.59, Przy Auchanie 3.49, shell 3,62
A unas BP 3.79, pryma 3.75, statoil jeszcze więcej... więcej nie będe sprawdzał ... mam ich w dupie ... żeby się udławili ...

W tym przypadku to chlopak ma gorzej bo na poniedzialek ma przyjsc z ojcem i razem maja to ogladac. Wiem bo sam ucze sie w 3 LO w klasie rownoleglej do delikwenta z tego filmiku. Zreszta oboje maja przesrane.
PoZdrO

Ojciec pewnie jest dumny z synka ;)

Chętni na Bawełnę

Pozdrowienia.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org