poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Służby sledzą nasze listy

Dobrze, może się powtórze. Ale nie mogę lub nie potrafię przebolec tego w jakim kierunku podąża "NASZE" miasto. Jest to bardzo urokliwy zakątek. Jednak warto zadac sobie pytanie, co się tutaj zmienia, co podąża do przodu ,a co stoi w miejscu.. Niestety Łomża bardziej się cofa niż stoi w miejscu. Dajmy przykład jakim są sklepy z odzieżą. Niegdyś były dobre markowe sklepy, gdzie można było ubrac się przyzwoicie. A dziś? Idą na tak zwane "miasto" możemy kupic sobie byle, co.. Nie ma już nic porządnego. Sklepy zostały zamknięte, przeniesione np do Zambrowa. Przecież to jest śmieszne zeby w miescie ok65 tys nie mozna było zrealizowac swoich potrzeb:(
Kino- pewnie wiekszosc z Was juz wie, że podupada i grozi mu zamknięcie.
Filharmonia- brak. Jest coś na wzór, ale nie jest to poważne.
Teatr- bardzo dobry, ale tylko dla dzieci.
Hipermarket- brak. I nie zapowiada się aby już kiedykolwiek powstał. Oby tak dalej moi kochani. Brawo! Świetnych radnych wybraliście. Moje gratulacje. Teraz możemy tylko marudzic, bo dorwała się do władzy banda oszołomów. Przepraszam jeżeli kogoś tym obrażam, ale taka jest prawda.
Przecież to było do przewidzenia, że wybierając takich ludzi- drobnych sklepikarzy nie ruszy się nic do przodu. Przeciez to jest śmieszne. Inne miasta się rozwijają, a my niiiccccccc....

Niebawem pozostaniemy bez niczego i wtedy będzie nam jeszcze bardziej smutno:( Zróbmy coś póki możemy...

Pozdrawiam:*

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Służby sledzą nasze listy

Wielkie dzięki!

O jakiej skrzyni mowisz, zapodaj fote...

nie jest złe, na galerii, bywają duuużo gorszej jakości, te przynajmniej jest wyraźne

mamy już BKL A001, i BZA A001, jakby ktoś miał jeszce namiary na BGR A001 i BWM A001, to było by super

kup spodnie w big starze potem buty pod rosmanem a po miesiacu idz z tym na reklamacje:P hihi zobaczysz co to za rzetelnosc.!! nigdy juz tam nie pojde.drogo-marnie i o gwarancji mozna zapomniec:P

Nasza bis

były dwa tematy , usunął admin , więc nie ma sensu tworzyć kolejnego ;/

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

To i małpy nawet ?

________
Malachit

Codziennie przez 3 lata o godzinie 16.13 wracam z bawełny ze szkoły do domu, a od tygodnia ten autobus nie kursuje. Przedtem na autobus czekałem 25 minut, a teraz musze czekać 35. Dlaczego czas oczekiwania na autobus się wydłuża, a trzynastki jak jadą to w odstępie 10 minut jedna za drugą, a potem znowu 40 minut niema autobusu? Wraz z kolegami musimy czekać na mrozie, bo nie mamy innej możliwości dotarcia do domu w okolice ulicy Kasztelańskiej, jak to możliwe żeby w mieście powiatowym autobusy kursowały tak rzadko i kto układa te rozkłady?? Przynajmniej, co 25 minut powinien być autobus?? Prosimy o przywrócenie tego kursu o 16.13. Czy ktoś może nam pomóc???

Stanowczo nie !

Na Rynek nie chodź ! bo masz gwarancje ze nie masz gwarancij :)

Nasza bis

A o co wogole chodzi? jestem niewtajemniczony bo nie mialem dostepu do neta. Ale czy to jest to oczym mysle?? no wiecie co zeby w szkole... i w dodatku w 3LO.......

odnośnie odzieży męskiej!
Big Star - pomyłka, nic już tam dla facetów nie ma, 2 koszule mieli hehe.

Report** - w budynku 4 plus, dobre, markowe wdzianka, prawdziwe obniżki(spoko podkoszulki i bluzy). Jak 50 % to 50 % a nie jakiś kit. Obsługa, raz przy mnie pudła pakowali paranoja o godz. 17:30 sklep czynny do 18tej, trochę to niefajnie wyglądało, nie mówiąc nic "Panu już dziękujemy". W godzinach wczesno popołudniowych obsługa pozytywna.

Stoisko ze spodniami w 4 PLUS na samym końcu przy drogerii (spodnie). Nigdy się nie zawiodłem na spodniach tam kupionych, bardzo dobre, duży wybór choć sklepik miniaturka, wysokie obniżki. BARDZO miła obsługa!

OT* - na długiej, Bardzo dobre markowe ciuchy ale jest ale(duzo fajnych sweterków) .Mydlenie oczu klientom, obniżki na szybach wielkie transparenty 50% jakie Qtwa 50% sweterek kosztował mnie 99 zł a jego cena wyjściowa czyli ta z kótrej zmijeszali 139 zł No to chyba debilem z matematyki bym był jeśli 50% z liczby 139 wynosi 99.. 50% z liczby 139=69,5 PLN!!!!
Obsługa taka sobie.

(Buciki), kupiłem sobie dobre buciki w sklepie pod Rossman** niezgodzę się, że mają słabej jakości towar, "bigi2004" jak kupujesz buty za 50 PLN to sie nie dziw, że sa do kitu. Kupiłem tam buty BAD*** skórzane, zimowe (troszkę kosztowały ale naprqawdę warto)już drugi sezon pomykam. Tanie, dobre buciki sa w CT* przy blaszaku, kupiłem tam zamszowe półbuty naprawde spoko za ok 50 PLN. No obsłga pod ROSMA**** pada ale w CT* też nie specjalnie, chyba klej do butów działa tak na sprzedawców ;)

Bielizna , atlanti* na długiej, miła obsługa, zkupy można fajne zrobić i dla facetów i dla kobiet, obniżki.

-------------------------------------

Troszkę chyba temat okrążyłem bo miało byc o usługach:

fryzjer: -Solidna,miła obsługa, na długiej po schodach w górę przy księgarni edukacyjnej czy cuś. spoko ceny.

Krawiec, odradzam usługi gościa z Hali targowej, kiedyś był nawalony i mi spodnie 2 cm. za krótko ochlastał. ODRADZAM!

i ym tak wymioeniał wymieniał ale mi się juz nie chce

Po lekcjach jak to sie stalo, czyli czwartek, proponowala mojemu kumplowi z klasy ze tez mu obskoczy :P a do tego bedzie mogl nagrac wszystko od poczatku do konca ;]

jak odtworzyc ten film? tam trzeba zainstalowac programik?

a czy ty to widziales ?? wogole z nasz ich :/

sprawdzanie ping-ów nie zawsze jest wiarygodne, a to z tego względu, że pingi wysyłane z konsoli itp. mają nadany nizszy priorytet.

Jestem z referendum

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org