Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
De.wotka znowu się ośmieszyła |
Masz tu przykładowy link , a po prawej stronie inne pokrewne , wchodż i szukaj ... http://www.youtube.com/watch?v=DeaoBO6gNSA&feature=related
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: De.wotka znowu się ośmieszyła |
Nie długo chciałam się wybrać , jakie solarium polecacie , dlaczego jakie ceny ? Borys-50
|
|
mamy piękne słońce i za darmo....
|
|
http://www.drhtv.com.pl/drhtv2.html jest :)
|
|
zezowate jak zobaczyłem 4 popaprańców grzebiących sobie nawzajem w rozporkach wysiadających z PKSu:))) To odruchy wymiotne mnie wzięło:))))) Jednak to prawda że nie lubisz :)))) kobiet pomimo że tyle razy tak ładnie prosiły ciele osobiście o spotkanie:)))) No nie będę wklejał bo napiszesz że konfabuluje i kopiuje:)))))))))))))))))))))))) Wiec sam wklej że takie sytuacje nie miały miejsca na tym forum:)))))))))))))) Wiec wklejaj bo sam nie umiem wklejać dopiero uczę się:))))))))))))))))))))))))))
|
|
hahahhahahahahaha.
|
|
andzia C , JUTRO TEŻ masz zajęcia ? JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ !
|
|
Znając życie jak tylko trawa wyrośnie to się okaże, że coś jeszcze trzeba wkopać i cały misterny plan pójdzie w pi*du.
|
|
Proszę zwrócić uwagę na część wjazdów na Legionów, gdzie pojawiły się wyłamane obrzeża i powgniatana kostka. Pół roku od zakończenia kosztownej inwestycji i taka dewastacja spowodowana przez ignorantów za kółkiem ...
|
|
Nie odpuszczamy. Pokażmy na co nas stać
|
|
najman to prawdziwy mistsz i dokopie koksoju ktory ma za duze bicepsy do walki : P Kasia..
|
|
|
27 kwietnia była premiera filmu Titanic w 3D, moje pytanie do tych którzy byli w naszym kinie Millenium i oglądali go, powiedzieli czy warto???? ciekawie jest?? proszę o szczerą opinię pozdrawiam
|
|
Który?? bo powstalo troche tego
|
|
reasumujac publicznosc dobrze podsumowala najmana... i teraz czekamy az adam malysz da mu po mordzie nastepnym razem;)
|
|
maniaxx ******* ******* ja posłucham:)))))
|
|
i nie ma lipy
|
|
Jest lipa, Najman narobił sobie jej aż zanadto :)
|
|
Jaro2818 - poczytaj o skrzyniach audi. Są wadliwe i ludzie potrafia kupic 4 skyrznie w ciagu roku i dalej wystepuje ten sam problem - mowa u uzywanych. A jesli nowa to koszt na oko pewnie z 2tysiace Tomek290 fotogrametria
|
|
Człowiek Mr. Andrzej jest po prostu narkomanem i trzeba się oddać dobrowolnie na leczenie, a nie opisywać swoje wizje, bo Ci zioło z czasem rozum i inteligencję ukradnie:)
|
|
hehe widze, ze faceci tez cvhodza na solarium zal.pl
|
|
HOOROBa alle urwałłłłł hehehe :))))))))
|
|
|
Powiem tyle... specjalnie założyłaś konto zęby wyrazić swoją opinię ???
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Koksu rzadzi!!!!
|
|
Autor: Figa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 27-04-12 23:53 Człowiek Mr. Andrzej jest po prostu narkomanem i trzeba się oddać dobrowolnie na leczenie, a nie opisywać swoje wizje, bo Ci zioło z czasem rozum i inteligencję ukradnie:) __________________________________________________________ To nie są moje wizje to jest osobiste bolesne doświadczenie religijnego religijnego - wyznaniowego ZŁA ... ... na parafialnej Ziemi Łomżyńskiej suwerennie rzymskokatolickiej na której pasterze są tak mądrzy i wierzący oraz tak samo sprawni jak religijni przywódcy duchowi którzy zaszczuli Jezusa dając fałszywe świadectwo prawdzie które On - Jezus Obnażył - Objawił na Krzyżu miażdżąc "głowę" - źródło tego religijnego fałszu i zakłamania wobec którego Jezus niepodważalnie bezdyskusyjnie Prawdę podpisał własną krwią ucinając w ten sposób wszelkie spekulacje i interpretacje wobec tej prostej prawdy nie pozostawiając wątpliwości i odbierając jakąkolwiek względność tej Prawdy prowadzącą do jej relatywizmu religijnego grzechu zakłamania i sprzeniewierzenia ludzkiej wiary - Ludu Bożego wobec zamysłu protoplasty kimkolwiek by nie był jako Ojciec ludzkości Ojciec ludzkiego życia i ludzkiego społeczeństwa. O czym to świadczy ... rudy błazen z druhem
|
|
Ja polecam firme reede.pl z jeziorka.sa dokladni i robia mebelki w terminie.naprawde solidna firma.tel 604666955.pozdrawiam Kasia..
|
|
witam czy ktoś wie gdzie w Łomży mogę zanieść nawigację LARK do naprawy
|
|
nie wiem jak tam solarium ani fryzjer ale polecam kosmetyczke.. Kasia..
|
|
Burneika mógł darować sobie drwiny z Oknińskiego, ale że cała sala łącznie z Saletą była za Robertem, to dopiero upokorzenie dla Najmana. Gdyby zachował się jak facet, po walce podał rękę przeciwnikowi, przyznał, że przegrał bo był gorszy to sytuacja wyglądałaby trochę inaczej. Cóż, pogrążył się i tyle.
|
|
Jednak " bajceps to nie fszystko " się nie sprawdziło .
|
|
jeśli masz na gwarancji to obejmuje to gwarancja door to door, jeśli nie szukaj speca od nawigacji, może na Mickiewicza
|
|
trzeba szukac po prywacie takich butli, zapytaj na Senatorskiej u tego gościa przy kamienicy, on ma takie rzeczy, tylko nie mylic z zakładem Mak-Rob :)
|
|
Ktoś się wybiera dziś na rozpoczęcie?
|
|
Oglądałem kilka filmów w 3D w naszym kinie i jest ok. O titanicu nie powiem bo mnie ten film nie interesuje:)
|
|
bez urazy, ale jak ktos jest od wszystkiego to jest od niczego i to powiedzenie zawsze sie sprawdza..
|
|
o 14 Kasia..
|
|
Autor: CXRSa1 vel Andy C , DOSTAWCA INTERNETU : .kolno.vectranet.pl ........................................................................................................................ masz tu przykład twojego postu w : TEMAT : do Andy C http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=510001&t=509867 " Autor: CXRSa1 (---.kolno.vectranet.pl) Data: 15-04-12 09:16 zezowate że masz ....... " DOSTAWCA INTERNETU : .kolno.vectranet.pl .... telewizję kablową też z Vectry masz ? ___________________________________________________________ ADRESY e-mail Autor : Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan ; __________________________________________________________ TEMAT : Przygadał kocioł garnkowi... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=192060&t=192045 Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 11-02-12 11:47 ... Antynka kliknij na tego maila subhuman5@wp.pl bardzo Ciebie o to proszę. __________________________________________________________ TEMAT : Gdzie się bodziały Normalne dziewczyny?? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=433697&t=432727 Autor: Andy C (---.net) Data: 16-09-11 19:55 … Zapraszam na niezobowiązująca wymianę myśli setmyfree@wp.pl;) __________________________________________________________ TEMAT : chłopaki- dziewczyny http://www.zse.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=436819&t=436816 Autor: Andy C (---.net) Data: 29-09-11 12:50 ja tam rzadko używam gg bo wstyd mi się przyznać ze klikam jednym palcem;) ……………………………………………………………………………………….................................. TO JEST TWOJE : gg. 35961702 ____________________________________________________________ TEMAT : chłopaki- dziewczyny http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=436816&t=436816 Autor: Andy C (---.net) Data: 01-10-11 01:55 … Jeśli chcesz ze mną poklikać to zapraszam Ciebie na prw to mój adres mailowy subhuman5@wp.pl. Jeszcze jakiś czas będę na necie. Pozdrawiam Andy C ___________________________________________________________ ADRESY e-mail Autor : Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan ; subhuman5@wp.pl setmyfree@wp.pl NUMER g.g. : gg. 35961702 KTO PISAŁ Z TYM AUTOREM , TO WIE O KOGO CHODZI . Autor : Andy C vel CXRSa1 vel miriamjan
|
|
Odkopuję;) Może ktoś coś wie? :)
|
|
zezowaty bo nie wszystko tylko najman nie ma psychiki do walki ..
|
|
a jakiejs konkretnej rasy sa te szczeniaki ?
|
|
jasiu! kultury go jeszcze naucz, same chwyty nie wystarczą
|
|
ahhahahahaha PA tu bys sie zdziwil/a...moj maz to stolarz z zawodu i troche robil w tym temacie...meble robil tylko drewniane bo plyta to badziewie a co do budowlanki to sam/a mozesz zobaczyc moje realizacje a stronie internetowej.... a ogolnie to byl zart z ta promocja samej siebie....to sie nazywa dystans do siebie... Kasia..
|
|
malibu-zeromskiego
|
|
kultury ? a jak Ty bys sie zachowywal na te wszystkie gwizdy .. on tam przezywal horror xD rudy błazen z druhem
|
|
btw PA nie musze reklamowac sie na tym spadajacym na psy forum zebymiec naprawde full pracy... Kasia..
|
|
Psiaków do schroniska nie ma po co wieść, bo na pewno nie przyjmą. Zadzwoń do UM, mają obowiązek przyjąć informację i wysłać po psiaki kogoś ze schroniska - taka procedura. rudy błazen z druhem
|
|
Najlpier opalanie na plazy spacer w strone lasku jednaczewskiego najlepiej wieczorem ochloda na nowym basenie kino jakis film zjesc najlepiej pizze w dagrasso lub gruby benek i na zakonczenie zimne piwo w warce mysle ze to by byl ciekawie spedzony dzien w łomzy ;) Mały browar z duzym piwem Łomża conecting people ;)
|
|
Ja również gorąco polecam Te przedszkole.Mała moja chodziła przez 2 lata byłem zadowolony,niestety musiałem przenieść w tym roku do Wesołego słoneczka z czystego lenistwa (miałem bliżej)i żałuje .Panie są niemiłe dziecko niechętnie chodzi.A filia ta sama.
|
|
W szatni po walce się rozpłakał, fotki na wp ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |