poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ruska propaganda.

for Autor: Anoni.m (---.elomza.pl)

Właśnie 5 przykazań kościelnych.
Ja respektuje przykazania najważniejsze, które dał mi Bóg. A nie jest ich 5 tylko 10.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ruska propaganda.

Co to za konstrukcja za plecami tej panienki na pierwszym zdjęciu i nad głowami zakochanej pary po prawej stronie na drugim zdjęciu i gdzie się znajdowała.

Pozdrowienia.

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

ależ wy jesteście głupi.
i to by było na tyle!

Piotrze z Łomży nie bój się, zagraża nam tylko to co jest dziś w europie, wspaniała wielokulturowość, która się przejawia w agresję ciemnoskórych do rodowitych Polaków jak to miało miejscie we Francji na przedmieściach Paryża(R.G. mówił dziś o tym na spotkaniu w CK), gdzie to wspaniała, gościnna, pełna miłości Francja ściągnęła do siebie mieszkańców tychże krjaów IIIciego kraju a dziś oni się Francuzom odpłacają.
W 25 krajach europejskich, gdzie (podaje liczbe jako przyklad) zamieszkuje 450mln ludności i porównując z 25 krajami muzułmańskimi północnej Afryki i Azji które zamieszkuje (przykład) 530mln. Teraz biorąc pod uwagę wyniki badań na tle skali urodzeń i zgonów w tychże 25 krajach europejskich w 2050roku ludność zmniejszy się z 450mln do 400mln, a w 25 krajach muzułmańskich zwiększy się z 530mln do 1mld 300mln, czyli o połowe.
Z chęcią zapraszamy obcych nie widząc, że w naszym kraju jest poważny problem braku urodzeń i ludzi do kształcenia, dlatego miejsca na studiach są dawane takim to obcym, gdyż nie ma odpowiedniej ilości młodych ludzi by zapenić szkoły. A tamci się mnożą jak karaluchy, w ciemni chowani gównem karmieni.
Nie mam nic do obcych chcących studiować w naszym kraju, dopóki nie zagraża to naszemu poczuciu bezpieczeństwa.

Nie wiem na jakiej zasadzie polegać ma edukacja tych osobników, ale jeśli nasze państwo ma im to fundować to przepraszam bardzo, ale za jakie grzechy?! niech 'obce' se szukają fuchy i poznają prawdziwe życie w Polsce, a nie przyjazd na gotowe i mieć wszystko koło tyłka bo mu sie należy.

hey bagladesz boy! If you read it , remember: You are not seen here nicely seen !

Po pierwsze to witam wszystkich na forum.

Moja zagadka:

Leciały gęsi, naprzeciw nich leciał gąsior. Przywitał się z nimi: "Dzień dobry sto gęsi". Gęsi odpowiedziały: "Żeby nas było sto to musi być nas jeszcze raz tyle, pół tyle, ćwierć tyle i ty". Ile leciało gęsi ?

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org