Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nur für Deutsche? Znany napis z II wojny. Jakże aktualny. Wolność obywatelska tylko dla PiSdowatych |
jedyne wyjscie to porozwoz po roznych koszach jak masz moze taka mozliwosc bo smieciarka jak bys dala 2 tysiace to by zabrali nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nur für Deutsche? Znany napis z II wojny. Jakże aktualny. Wolność obywatelska tylko dla PiSdowatych |
ja na Skarpie dostałem surowe devolaye, przekroiłem, sprawdziłaem, zareklamowałem i.... dotałem te same devolaye tylko podsmażone. Także teraz szerokim łukiem omijam tą knajpę.
|
|
Re: Nur für Deutsche? Znany napis z II wojny. Jakże aktualny. Wolność obywatelska tylko dla PiSdowatych |
Autor: ziaam (---.ip.netia.com.pl) Data: 27-04-12 15:41 Weźcie ludzie nie dajcie się prowokować i nie odpisujcie temu człowieczkowi od tematu. Niech gada sam ze sobą - jak widać dobrze mu to wychodzi. ______________________________________________________ taa... Do komunii zapewne pierwsi w kolejce a i zapewne pierwsi do krzyża Co uważasz za prowokację ? Takie tu słomiane Chrześcijaństwo jak chochoły przy Kościelnych ołtarzykach. Takie tu Chrześcijaństwo jak na Golgocie i jak na Sądzie u Piłata kiedy trzeba procesyjnie wyjść na ulice z Jezusem na krzyżu ? Ani tu Bożego serca w Kościołach niema ani w nich Bożego rozumu - Proboszczowie tak samo jak ich dzwonnice - Cymbały Brzmiące ! i na swoją cymbalską modłę robią Cymbała Brzmiącego z Jezusa ... ... któremu dają posłuch nie dając Mu miłości między sobą na sposób Ludzki i Boski niszczą Owoc Jego Życia jakim społeczeństwo Lud Boży - Boże Ciało i jakim Jest Jego oryginalna nauka społeczna i jej świadectwo - ... ... Świadectwo Prawdy tak samo tu na parafialnej Ziemi Łomżyńskiej deprawowanej Prawdy przez zakłamany Kolektyw księży wszelkiej maści jak za czasów Jezusa kiedy tacy jak Oni - Kapłani religijni Duszpasterze wyznawcy Boga - tego samego Boga i tak samo jak Sanhedryn dali tak samo temu samemu Jezusowi fałszywe Świadectwo Prawdy - Tej prawdy o tym co doprowadziło do społecznego religijnego zaszczucia życia Bożego na sposób Ludzki i Boski Społeczny Owoc cierpienia życia Bożego w społeczeństwie Ciała Bożego auto destrukcyjnie działającej w nim zdeprawowanej - sprzeniewierzonej Wiary skierowanej przeciw własnemu życiu - przeciw własnemu źródłu życia na sposób Ludzki i Boski i nastawionej na budowę świątynnych arcy pasterskich interesów Budujecie to co Jezus zachęcał burzyć i nie budujecie tego czego uczył was Budować ? Kto tu w Diecezji Biskupów na Ziemi Łomżyńskiej jest kierownikiem tego Rzymskokatolickiego placu budowy jakim jest wasz Kościół - ... ... co wy na fundamencie Jezusa - skale pierwszych chrześcijan tu budujecie ? Religijni P A R T A C Z E Wasze kościoły z betonu i stali diabli nadali ... O czym to świadczy ... rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zezowate wiosna jest czas siewów i orki:))))))))))) Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 22-03-17 11:53 Odkupie kwoty mleczne? A co ty krowy pasiesz pod Łomżo?
|
|
najgorsze jest to że człowiek podpisuję tą umowę. Kurier przychodzi i mówi żeby podpisać tu i tu a ręką zasłania logo i tekst z kim będzie podpisywana umowa. Do Netii nic nie mam osobiście ale to co robi DIALOG z ludźmi to mnie przeraża. Bez urazy ale z takimi to za jaja i na słup
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |