Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rodaku pamiętaj !!!!!!!!!! |
Dzięki. Znam tę stronę.Chodzi mi o osobiste odczucia rodziców i dzieci. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rodaku pamiętaj !!!!!!!!!! |
Cider - w Polsce to nie piwo tylko wino jabłkowe ;p
|
|
Hej możecie polecić mi dobry warsztat który zajmuje się naprawą aut japońskich i amerykańskich?
|
|
Ciekawa sprawa , ADMIN przed chwilą wykasował NOWO ZAŁOŻONY temat , w dniu dzisiejszym - tak gdzieś ok . godziny 15 tej , przez Autor : CXRSa1 KTÓRY to był już z kolei ? Jak zwykle w podobnym stylu i skierowany bezpośrednio do mnie i Autora : reqlan . A szkoda , NIECH ten IDIOTA Autor : CXRSa1 , dalej się KOMPROMITUJE i pisze swoje GŁUPOTY , więcej użytkowników tego Forum pozna jego DEBILIZMY .
|
|
Znalazłem klucze do Mazdy z ciekawym brylokiem na Pl. Niepodległości przy pizzerii DiaVolo. Jak ktoś zgubił proszę o kontakt tel.514711819.
|
|
tygrys600, zgoda z tym co napisałeś, oprócz ostatniego zdania. Jak zwykle punkt widzenia zależy od punku siedzenia :-) Ja mam o tyle dobrze, że mogę postawić się po dwóch stronach barykady. Jeśli pracodawcy zależy na Tobie, podpisze z Tobą umowę jaką tylko zechcesz, aby mieć pewność, że u niego zostaniesz. Umowa o dzieło takiej gwarancji mu nie daje, a inwestycja w pracownika (szkolenia itp.) kosztują. Wszystko zależy od tego na kogo trafisz, o jakiej pracy mówimy i ile jest chętnych na Twoje miejsce. Co do ostatniego Twojego zdania, przemawia przez Ciebie gorycz. Firma jest dla właściciela formą utrzymania, Ty jesteś tylko malutką cegiełką :-) Jak na początku sobie wynegocjujemy, tak mamy. Firma nie jest instytucją charytatywną. Państwo okrada pracodawców i pracowników, firmy pracowników, a pracownik zostaje na samym końcu tego łańcucha i jest okradany dwukrotnie z zarobionych pieniędzy. Wszystko sprowadza się jak zwykle do posiadanych umiejętności, wykształcenia, referencji itp. inaczej nie ma mowy o "żądaniach", ale o czym my mówimy? Wiele lat temu z ciekawości sprawdziłem oferty w PUP, to nie było tam pracy dla ludzi z wykształceniem :D (nie liczę nauczycieli). To może powinna powstać jakaś lista firm, które wykorzystują pracowników przedłużając umowy śmieciowe w nieskończoność? Gdzie tak jest?
|
|
Boshe... kim jest ten pajac wyżej? Mylisz mnie z kimś, pewnie z makmarc bo ja nie miałem tej nieprzyjemności ciebie poznać i zaprzestań dyskusji ze mną. Czemu tutaj nigdy moderator nie ingeruje i pozwala na takie zachowania.
|
|
idz mamusi sie poskarz albo lepiej lec na stacje zatankowac za 10groszy buhahahahha biznesmen lomzynski
|
|
|
|
A jaki jest koszt takich dekoracji? Czy w 300 zł można się zmieścić?
|
|
Wszędzie euroszczyny z kija. Wolę kupić parę dobrych piw w Strongu na Łagody i wypić w domu. ktośiek
|
|
Po IP można się domyślić kto to zrobił. Łomżyniakowi nawet do głowy by to nie przyszło.
|
|
To ta Mariolka musi być dobra z " francuskiego " , jak u Francuzów lekcje brała , podaj adres to ją sprawdzę .
|
|
założenia trawników wzdłuż ulic remontowanych w ubiegłym roku?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |