poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niewiedza Prezydenta.

Witam.
Mam pytanie i jednocześnie prośbę. Chodzi mianowicie o to że poszukujemy tzw. "pierwszych" tablic łomżyńskich, czyli począwszy od BL 00001 do BL 00010 , najbardziej zależy nam na "rarytasie" BL 00001 (ale podejrzewam że może już go nie być), jeżeli ktoś by miał jakieś informacje, o samochodach z takimi rejestracjami , a gdyby jeszcze udało się komuś uwiecznić je na zdjęciu byli byśmy wdzięczni.
Temat dla "normalnego zjadacza chleba" może wydać się banalny, ale w polsce jest bardzo dużo zapaleńców podobnych do nas.
Mimo co zapraszam do odwiedzenia naszej <a href="http://www.ksebki.9g.pl/galeria"><b>FOTOGALERII</b></a>

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niewiedza Prezydenta.

tyle hałasu o nic ;-))

A od kiedy rodzaj drewna użytego do zbudowania np. gitary ma wpływ na dźwięk?

widze, że w zagadkach wyciągane są juz archiwa rodzinne ;))

pozdrawiam. Ja niestety nie dysponuję w tej chwili żadną zagadką.
No może poza jedną:

Gdy fron wschodni przesuwał się na powoli na zachód przez jakiś czas zatrzymał się na Narwi. W ten sposób, że w Łomży byli Rosjanie, a w fortach siedzieli Niemcy. Powszechną praktyką jest, że z terenów przyfrontowych usuwa się wszelkich cywilów. Mieszkańców Łomży spotkał podobny los, ale czy na pewno? Czy wszyscy mieszkańcy Łomży zostali ewakuowani? Jeśli nie to kim była ta osoba?

Maciek i Jacek16 - jestem rzekonany, że znacie odpowiedz na powyzsze pytanie, lecz dajcie szanse innym ;)) przynajmniej przez dzien, góra dwa.

Według mnie pytanie jest dość łatwe i do sprawdzenia bez grzebania się w zakurzonych archiwach.

pozdrawiam.

A moze wsród waszych bliskich zachowały się wspomnienia z tego okresu?

Brak wiary w boga

PIOTR NIE PĘKAJ BĘDZIE OK. PRZYJADĄ WYJADĄ COŚ SIE BEDZIE DZIAŁO. A TY CO MYSLISZ ZE CO ONI CI ZROBIĄ ??? PO NIE MOGE ROZKMINIC TEGO POSTA TROSZKU. PEKASZ CZARNYCH CZY PĘKASZ TEGO ŻE TWÓJ TYŁEK NIE WYTRZYMA HEHEHEHEHE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org