Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O czym 90% katolików nie wie... |
Zachodnia ok. Tylko Lasek Jednaczewski już nie będzie ten sam.......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O czym 90% katolików nie wie... |
Chrystus dokonał przewrotu skrajnego w etyce z:" oko za oko... na "Miłujcie nieprzyjaciól swoich" - za tę rewolucję został srodze ukarany. Tak byłoby i dzisiaj gdyby się pojawił. I kler zachowałby się tak samo, jak wtedy zachowali się kapłani-faryzeusze... czyli nic się nie zmieniło. Jedyną i najważniejszą nauką jego przesłanie motywujące wszystko: Kochajcie bliźnich swoich...!To wystarczy za wszystkie przykazania i ich "interpretacje w świętych pismach" ulepanych w 100% przez cwanych manipulatorów-nauczycieli. Tym jedynym przykazaniem manipulować się nie da więc zaczęli je "ulepszać"...
|
|
A w "Stokrotce: czy "lider szajsie" to dach się nie może zawalić? Widziałem towar w "Stokrotce" ten sam co w "Auchan" w B-stoku... tylko, że u nas jest TRZYKROTNIE droższy! Oj, ta malutka, pieprzona, kmiotkowa mentalność łomżyńskiego szmabiznesu ze śladowymi oznakami inteligencji.
|
|
Kolego... a interesuje Cię rejestracja AS?? Mam nadzieję, że wiesz co to:) Jestem w posiadaniu takowej.
|
|
Jakieś błędy non stop na stronie i nie wiem czy poprzedni post doszedł. Powtórzę więc: interesuje Cię rejestracja AS? Wiesz wogóle o czym mowa;)?
|
|
Osiedle Waltera. Pozdrowienia. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
o sprzęcie możesz troche poczytać na http://www.republika.pl/audioton/ polecam ;-)) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
o sprzęcie możesz troche poczytać na http://www.republika.pl/audioton/ polecam ;-)) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Zgadzam się z przedmówcami. Strona super !!!!! Teraz najpierw tam zaglądam a dopiero później na 4lomza. G R A T U L U J E
|
|
macie jakies jeszcze inne zdjecia to dawac;]
|
|
już mam link http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=3KYU0QBDBFH0S314YZ6IYLEM33
|
|
Fakt, dobrze, że jeżeli uchwała była podjęta niezgodnie z prawem została przez sąd uchylona. Tylko ciekawe jaki wpływ na tą decyzję miały ostatnie medialne wydarzenia dotyczące tego marketu i jak bardzo o taką decyzję w Białymstoku zabiegali nasi lokalni sklepikarze. Problemów komunikacyjnych zbyt dużych by nie było, bo inwestor miał przebudować skrzyżowanie Sikorskiego i Zawadzkiej oraz dorobić wjazd do marketu z tej drugiej ulicy. Problemy przy Stokrotce wynikają z tego, że Kauffman, który ma się pobudować przy Centrum Katolickim, nie przebudował jeszcze skrzyżowania ulic Ks. Janusza z Zawadzką. Budowa hipermarketu za takim miastem jak Łomża dla dużych inwestorów nie wchodzi w grę, za długo musieliby czekać na zwrot zysków. Wiele osób chciałoby mieć pracę nawet za 800 złotych zefer. A że nie byłby on zaopatrywany przez nikogo lokalnego? Nasi sklepikarze też się tu nie zaopatrują i do tego dyktują horrendalne ceny. Rzeczywiście, szkoda tego centrum miasta, teraz zamiast Realu, jakiś galerii i porządku mamy w tym miejscu pełno zielska, chaszczy i brudu. I tak będzie pewnie przez kilka kolejnych lat. Teraz architekt miejski i radni muszą jak najszybciej poprawić plan zagospodarowania tego terenu, tak aby jeszcze przed końcem tej kadencji móc odpowiedni plan uchwalić. Zbych
|
|
Chłopak żle to rozegrał, nie musiał tego wszystkim pokazywać. Jakby ją tym filmikiem szantażował miałby więcej z tego pożytku :)
|
|
Słyszałem że były 2 filmiki. To jest chyba tylko pierwsza część... Macie drugą?
|
|
"gdzie dwóch albo trzech zbierze sie w imię moje, tam i ja bede z nimi" słowa CHrystusa przytoczone z pamięci, więc mogłem coś przestawić, lecz sens został zachowany. jest jeszcze inny fragment: " i trwali razem na modlitwie". Wnioski: Sam Chrystus wskazawał, że wspólnotowa modlitwa jest czymś więcej, czyms szczególnym. I tej nauce Maryja i Apostołowie byli wierni. Wystarczy przecytać relację z Ewangelii co robili wyżej wymienieni po ukrzyżowaniu i gdzie przebywali w dniu zesłania Ducha Świętego. kosciół-budynek jest szczególnym miejscem kultu, gdzie zbiera się cała dana wspólnota, aby zgodnie z nauką CHrystusa razem trwać na modlitwie. Aby wzajemnie ubogadzać się i dzielić się swoją wiarą. Chrystus, gdy zaczął naucząc, swoje p[ierwsze kroki również skierował do światyni, do synagogi. Dopiero, gdy Żydzi go z niej wygnali zaczał nauczać tam gdzie się pojawiał i zbierali się ludzie. "Bog jest wszędzie" - tak to prawda
|
|
lmo 0001 widziałem
|
|
Jak komuś nie działa to niech spróbuje, przez real player
|
|
podobno mają ich ******* ze szkoły. ciekawe co dziewczyna powie starym. -Wywalili mnie ze szkoły -??? Co? Za co? -Bawiłam sie ptaszkiem kolegi w kiblu szkolnym buahahahaha
|
|
http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=10WVKG2KMAU8Z01RJTQYF5AUTA działający link do ,,filmiku'' <lol5> xD
|
|
z piatku o 16.37 bylo czyli z wczoraj to po co taka kamerka?? Zbych
|
|
Radziłbym nie wchodzić na tego typu strony.To jest przestępstwo i grozi odpowiedzialnością karną.Pozdrawiam "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mam nadzieje, ze ktos temu kolesiowi obije morde za to. Trzeba byc prawdziwym kuta...m , zeby tak laske potraktowac (chodzby byla najgorsza szmata)
|
|
sluchajcie ja nie wiem o co biega ja sie w III lo uczylam i nie rozumiem calej sytuacji :/ jeli moze ktos mi powiedziec gdzie moge zobaczyc ten film albo cos to bede wdzieczna bo ja nic nie kumam i wogole mi sie to w glowie nie miesci pozatym slyszalam ze ta dziewczyna ma 16 lat i to byl dld mnie szok ... kurcze laski szanujcie sie :/ Zbych
|
|
buahahahahahah buahahahahhahaha dobre dobre dawno czegos takiego nie slyszalem hahaha, skoro np.onet ma takie kamery to chyba mozna na nie wchodzic ||to wszystko fantazja|| Pozdrawiam. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ja bym proponował konkurs na nazwe pętli docelowej lini nr 8 ptysiu mógł byś ogłosić taki konkurs?
|
|
zrobili co chcieli ... przecież on jej do niczego nie zmuszał... a wręcz przeciwnie ona sama chciała... i za co on ma dostać za to ze laska się na niego napaliła i chciała się z nim zabawić czy co? głupie tylko to ze nagrał to na telefon i wylądowało to w necie ;/ ale to juz tez nie jego zasługa...
|
|
marcelus2005 TAK PO TWOICH WYPOWIEDZIACH NACHODZI JEDEN WNIOSEK ZE JESTES NIE DOWARTOSCIOWANYM GOŚCIEM KTÓREMU NIC NIE PASI. MOIM ZDANIEM NAJLEPIEJ POJEDŹ SOBIE NA STADION ZAKUP TROCHE"MARKOWYCH"CIUSZKÓW I GO!!! NA PKS BO TAM TWOJE MIEJSCE. MARCELUS=ANALFABETA BUHAHAHAHAH Zbych
|
|
ja bym tak chciał żyć :)
|
|
Zbych cos wie na ten temat :)
|
|
po prawej na drugim zdieciu to nawet musi niepełnoletnia jest co ,to dla niej romek becikowe bedzie robił,tyko mała chyba to wazna debate przespała
|
|
do: rastafarai<od GIELO>::: Gielo ma zawsze qrwa racje,nawet jak we wsi ni ma *****,a Agnieszka to (...).
|
|
szary
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |