wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
O czym 90% katolików nie wie...

Zachodnia ok. Tylko Lasek Jednaczewski już nie będzie ten sam.......

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: O czym 90% katolików nie wie...

Chrystus dokonał przewrotu skrajnego w etyce z:" oko za oko... na "Miłujcie nieprzyjaciól swoich" - za tę rewolucję został srodze ukarany. Tak byłoby i dzisiaj gdyby się pojawił. I kler zachowałby się tak samo, jak wtedy zachowali się kapłani-faryzeusze... czyli nic się nie zmieniło.
Jedyną i najważniejszą nauką jego przesłanie motywujące wszystko: Kochajcie bliźnich swoich...!To wystarczy za wszystkie przykazania i ich "interpretacje w świętych pismach" ulepanych w 100% przez cwanych manipulatorów-nauczycieli. Tym jedynym przykazaniem manipulować się nie da więc zaczęli je "ulepszać"...

A w "Stokrotce: czy "lider szajsie" to dach się nie może zawalić? Widziałem towar w "Stokrotce" ten sam co w "Auchan" w B-stoku... tylko, że u nas jest TRZYKROTNIE droższy! Oj, ta malutka, pieprzona, kmiotkowa mentalność łomżyńskiego szmabiznesu ze śladowymi oznakami inteligencji.

Kolego... a interesuje Cię rejestracja AS?? Mam nadzieję, że wiesz co to:) Jestem w posiadaniu takowej.

Jakieś błędy non stop na stronie i nie wiem czy poprzedni post doszedł. Powtórzę więc: interesuje Cię rejestracja AS? Wiesz wogóle o czym mowa;)?

Osiedle Waltera.

Pozdrowienia.

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

o sprzęcie możesz troche poczytać na http://www.republika.pl/audioton/

polecam ;-))

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

o sprzęcie możesz troche poczytać na http://www.republika.pl/audioton/

polecam ;-))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Zgadzam się z przedmówcami. Strona super !!!!! Teraz najpierw tam zaglądam a dopiero później na 4lomza.
G R A T U L U J E

macie jakies jeszcze inne zdjecia to dawac;]

już mam link

http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=3KYU0QBDBFH0S314YZ6IYLEM33

Fakt, dobrze, że jeżeli uchwała była podjęta niezgodnie z prawem została przez sąd uchylona. Tylko ciekawe jaki wpływ na tą decyzję miały ostatnie medialne wydarzenia dotyczące tego marketu i jak bardzo o taką decyzję w Białymstoku zabiegali nasi lokalni sklepikarze.
Problemów komunikacyjnych zbyt dużych by nie było, bo inwestor miał przebudować skrzyżowanie Sikorskiego i Zawadzkiej oraz dorobić wjazd do marketu z tej drugiej ulicy. Problemy przy Stokrotce wynikają z tego, że Kauffman, który ma się pobudować przy Centrum Katolickim, nie przebudował jeszcze skrzyżowania ulic Ks. Janusza z Zawadzką. Budowa hipermarketu za takim miastem jak Łomża dla dużych inwestorów nie wchodzi w grę, za długo musieliby czekać na zwrot zysków.
Wiele osób chciałoby mieć pracę nawet za 800 złotych zefer. A że nie byłby on zaopatrywany przez nikogo lokalnego? Nasi sklepikarze też się tu nie zaopatrują i do tego dyktują horrendalne ceny. Rzeczywiście, szkoda tego centrum miasta, teraz zamiast Realu, jakiś galerii i porządku mamy w tym miejscu pełno zielska, chaszczy i brudu. I tak będzie pewnie przez kilka kolejnych lat.
Teraz architekt miejski i radni muszą jak najszybciej poprawić plan zagospodarowania tego terenu, tak aby jeszcze przed końcem tej kadencji móc odpowiedni plan uchwalić.

Zbych

Chłopak żle to rozegrał, nie musiał tego wszystkim pokazywać. Jakby ją tym filmikiem szantażował miałby więcej z tego pożytku :)

Słyszałem że były 2 filmiki. To jest chyba tylko pierwsza część...

Macie drugą?

"gdzie dwóch albo trzech zbierze sie w imię moje, tam i ja bede z nimi"

słowa CHrystusa przytoczone z pamięci, więc mogłem coś przestawić, lecz sens został zachowany.

jest jeszcze inny fragment: " i trwali razem na modlitwie".

Wnioski:
Sam Chrystus wskazawał, że wspólnotowa modlitwa jest czymś więcej, czyms szczególnym. I tej nauce Maryja i Apostołowie byli wierni. Wystarczy przecytać relację z Ewangelii co robili wyżej wymienieni po ukrzyżowaniu i gdzie przebywali w dniu zesłania Ducha Świętego.

kosciół-budynek jest szczególnym miejscem kultu, gdzie zbiera się cała dana wspólnota, aby zgodnie z nauką CHrystusa razem trwać na modlitwie.
Aby wzajemnie ubogadzać się i dzielić się swoją wiarą.

Chrystus, gdy zaczął naucząc, swoje p[ierwsze kroki również skierował do światyni, do synagogi. Dopiero, gdy Żydzi go z niej wygnali zaczał nauczać tam gdzie się pojawiał i zbierali się ludzie.

"Bog jest wszędzie" - tak to prawda

lmo 0001 widziałem

Jak komuś nie działa to niech spróbuje, przez real player

podobno mają ich ******* ze szkoły. ciekawe co dziewczyna powie starym.

-Wywalili mnie ze szkoły
-??? Co? Za co?
-Bawiłam sie ptaszkiem kolegi w kiblu szkolnym

buahahahaha

http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=10WVKG2KMAU8Z01RJTQYF5AUTA

działający link do ,,filmiku'' <lol5> xD

z piatku o 16.37 bylo czyli z wczoraj to po co taka kamerka??

Zbych

Radziłbym nie wchodzić na tego typu strony.To jest przestępstwo i grozi odpowiedzialnością karną.Pozdrawiam

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Mam nadzieje, ze ktos temu kolesiowi obije morde za to. Trzeba byc prawdziwym kuta...m , zeby tak laske potraktowac (chodzby byla najgorsza szmata)

sluchajcie ja nie wiem o co biega ja sie w III lo uczylam i nie rozumiem calej sytuacji :/ jeli moze ktos mi powiedziec gdzie moge zobaczyc ten film albo cos to bede wdzieczna bo ja nic nie kumam i wogole mi sie to w glowie nie miesci pozatym slyszalam ze ta dziewczyna ma 16 lat i to byl dld mnie szok ... kurcze laski szanujcie sie :/

Zbych

buahahahahahah buahahahahhahaha dobre dobre dawno czegos takiego nie slyszalem hahaha, skoro np.onet ma takie kamery to chyba mozna na nie wchodzic ||to wszystko fantazja||

Pozdrawiam.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Ja bym proponował konkurs na nazwe pętli docelowej lini nr 8 ptysiu mógł byś ogłosić taki konkurs?

zrobili co chcieli ... przecież on jej do niczego nie zmuszał... a wręcz przeciwnie ona sama chciała... i za co on ma dostać za to ze laska się na niego napaliła i chciała się z nim zabawić czy co? głupie tylko to ze nagrał to na telefon i wylądowało to w necie ;/ ale to juz tez nie jego zasługa...

marcelus2005 TAK PO TWOICH WYPOWIEDZIACH NACHODZI JEDEN WNIOSEK ZE JESTES NIE DOWARTOSCIOWANYM GOŚCIEM KTÓREMU NIC NIE PASI. MOIM ZDANIEM NAJLEPIEJ POJEDŹ SOBIE NA STADION ZAKUP TROCHE"MARKOWYCH"CIUSZKÓW I GO!!! NA PKS BO TAM TWOJE MIEJSCE. MARCELUS=ANALFABETA BUHAHAHAHAH

Zbych

ja bym tak chciał żyć :)

Zbych cos wie na ten temat :)

po prawej na drugim zdieciu to nawet musi niepełnoletnia jest co ,to dla niej romek becikowe bedzie robił,tyko mała chyba to wazna debate przespała

do: rastafarai<od GIELO>::: Gielo ma zawsze qrwa racje,nawet jak we wsi ni ma *****,a Agnieszka to (...).

szary

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org