Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zawieszenie 500 plus i 13. emerytur przez kryzys na 3 lata. |
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 22-04-12 13:06 22-04-12 13:32 i co cowboy/u jakoś żyje :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zawieszenie 500 plus i 13. emerytur przez kryzys na 3 lata. |
andzia C , gorzej ci ? KIEDY I GDZIE ? PODAJ w JAKIM TEMACIE , datę , godzinę - tylko z tytułem TEMATU , żeby można było sprawdzić , abyś znowu nie robił montażu _____________________________________________________________ No dobrze powiedzmy , że mam , ale niedokładny , więc ponawiam propozycję : JAK TAK BARDZO ci SIĘ SPIESZY DO SPOTKANIA ZE MNĄ , TO PODAJ SWÓJ ADRES czy nr telefonu , bo muszę przyznać , że na OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego . PODAJ I NIE ODWRACAJ KOTA OGONEM ! " bohaterze " z za monitora , nie denerwuj się , NA PEWNO się spotkamy .
|
|
ma ktoś może na sprzedanie nabój co 2 do pistoletów/wiatrówek ? Potrzebuję na rano a się zagapiłem ... HELP .... P:) 693 902030 Mogę kupić paczkę lub nawet jeden :)
|
|
znam ten bol. niestety nic nie wiem o znalezionym portwelu.. nie pomoge
|
|
kurde jakie ty glopoty pitolisz o jakim radzeniu ty mowisz juz ci mowilem nie myl dwoch systemow walutowych, a ty cabanie myslisz ze mlode dziewczyny to u Zydow pracuja nasluchales sie stereotypow i udajesz ze wszystkie rozumy pozjadales i siedzisz w tej zasciankowej Lomzy bo sie boisz roszyc w swiat bo jezyka brak i ikry za granica byle kmiot sobie nie poradzi do tego trzeba miec Cohones czego tobie brakuje najwyrazniej,a i z powyzszych twoich wypowiedzi Ojcze R. to od ciebie zalatuje frustratem.
|
|
|
kazdy z nas dostal pismo swiete czy biblie i ktos tam zajrzal? chyba tylko poogladac obrazki w bilbl.. dla dzieci bananow kupuja kucyki ale zaraz trzeba szukac stajni. quady dla chlopcow. no jak wpomniane bylo laptopy komorki rowery
|
|
|
https://www.facebook.com/trzeci.wymiar 1.05 3W zagra w Łomży W którym klubie? Dlaczego nic nie wiadomo na mieście o koncercie?
|
|
nie to akurat inna impreza ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |