Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głosowanie korespondencyjne jednak dla wszystkich wyborców. PiS złożyło do Sejmu projekt ustawy |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głosowanie korespondencyjne jednak dla wszystkich wyborców. PiS złożyło do Sejmu projekt ustawy |
co słychać?, stare ku..rwy nie chcą zdychac
|
|
Re: Głosowanie korespondencyjne jednak dla wszystkich wyborców. PiS złożyło do Sejmu projekt ustawy |
Obelix celowo podbijasz temat żeby zagłuszyć pana nie dobrego:))))) Chris Rea - The Road To Hell Full Version http://www.youtube.com/watch?v=abZlWqVeLzg
|
|
Autor: CXRSa1 = Andy C andzia C , MĘSKA PROSTYTUTKO , teraz mnie KUR.WO trochę zdenerwowałeś , POSUNĄŁEŚ SIĘ CWELU DO MONTAŻU , CHU.JU z KOLNA , trafisz się jeszcze w moje ręce
|
|
zezowate szczęscie" trafisz się jeszcze w moje ręce" nie strasz plebsie z konarzyc :)))))))
|
|
Carlos, ja wiem, że skoro ty sobie w Polsce nie radziłeś i musiałeś wyjechać i tam być robolem na czarno a twoja dziewczyna czy żona (o ile taką masz) sprzątaczką u żydów, to uważasz że inni którzy się stąd nie ruszają , są takimi samymi nieudacznikami jak ty?... ale się mylisz i to ciebie boli... P.S. sami frustraci na tym forum, narzekający na wszystko, wymagający od kogoś ale nie od siebie, bez kreatywności i przedsiębiorczości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |