Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Łomży nie ma miejsc do odbycia kwarantanny |
:Miałem się nie odzywać ale wiesz co zezowaty ? żygać mi się chce jak ciebie czytam > http://www.youtube.com/watch?v=6QQ8YGf91iY i skończ juz , bo słuchac ciebie hadko :):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Łomży nie ma miejsc do odbycia kwarantanny |
i dokladnie powiedz ocb jak wyzej moj przedmowca
|
|
Przyjrzę bliżej się tej sprawie...
|
|
eeeee o co bee?
|
|
" SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . A czemu ty szukasz usprawiedliwienia swojej porażki że za Marudą stoi fan klub. A ty masz tylko jednego członka:))) Maruda broni się sam skutecznie:)))))
|
|
andzia C = CXRSa1 CIEBIE JUŻ DAWNO NIKT TU NA FORUM NIE UWAŻA ZA NORMALNEGO , więc nie produkuj się KMIOCIE , PAROBKU PAŃSZCZYŻNIANY . temat : ANDY C - kto chce niech czyta ; http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=493873&t=493873
|
|
cytuję : Autor: CXRSa1 (176.31.202.---) Data: 12-03-12 08:50 ja andzia stary cwel z podkolneńskiej wsi , obciągnę każdemu bez wyjątku za pięć złotych bo nie mam na żer a już wszystkie psy w okolicy odpędzają minie od swojej michy . dobrze liże rowa i ciągnę druta z połykiem , o czym może zaświadczyć Pan zezowate szczęscie , któremu to jak jeszcze byłam młoda i piękna d.upy dawałam , a który to teraz nie chce mnie nawet oszczać ,
|
|
andzia C , PIES CIĘ JEBAŁ ! PS : wyjaśnię ( wiesz z kim ) w PUP w KOLNIE , kto jest na tym kursie , będziesz inaczej szczekał !
|
|
Zupełnie przypadkiem natrafiłem na czasopismo p.t. "Zasada"-gazeta Ligi Umiarkowanych Pragmatyków. Czy ktoś z Was może coś na ten temat powiedzieć- co to za liga, gdzie i jak działa??
|
|
ludzie zrobcie zrzutke dla sasiadow ,to naprawde straszne Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |