Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To jest prezydent ? |
Weź te obrazki zmniejsz i pisz normalnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To jest prezydent ? |
Autor: nie`dotyczy (---.adsl.inetia.pl) Data: 21-04-12 08:41 Weź te obrazki zmniejsz i pisz normalnie. _________________________________________________________ taa... Zobacz że Biskupom to nie przeszkadza a i proboszcz jest na to obojętny ? A przecież to ich bezpośrednio dotyczy Czemu więc te obrazki Tobie przeszkadzają Komu i czemu chcesz się w ten sposób przypodobać ? Popatrz popatrz i powiedz - napisz co tu jest nienormalne Twoim zdaniem w nienormalnie opisywanej tu sytuacji ? Pomijam fakty świadczące że to nienormalnie jest też to opisane w Ewangelii O czym to świadczy ... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja ci wytlumacze bo andrzej nie umie: andrzej jest chory ale ja go nawroce
|
|
Andrzej jest chory tak jak Jezus Nie jesteś ciekawy kto odebrał im zdrowie ? Co było powodem odebrania Im i nie tylko Im dobrego zdrowia i życia ? Czym zostali skażeni - kto ich skaził , poranił i sponiewierał ? taa... Religijny Diabeł też dokonuje Nawracania i Ewangelizacji w duch tej samej Ewangelii w której Jezus został religijnie zamordowany przez jego synów - synów religijnego Ojca Kłamstwa i zakłamania... O czym to świadczy ...[/b rudy błazen z druhem
|
|
a ktoś może ma prywatnie do od sprzedania?
|
|
jeśli Zibi dalej jest w tej małej śmierdzącej piwnicy, to on jest ok chyba tylko dla ludzi lubiących ascetyzm. To jest przyjemne miejsce http://www.silownialomza.5x.pl/
|
|
|
Zbychu to wez ze dwa więcej bo mnie rura smali :)
|
|
No i reklama darmowa poleciałaaaaa.heh
|
|
Często widywałem chłopaków jak latali nad rzeką przy nowym moście po prawej jak lecisz na Piątnicę. Ale jeszcze chyba za wcześnie.
|
|
BYŁAM I TO NIE TEN NASZ BYŁ MŁODY I PYSZCZEK MIAŁ CIEMNO SZARY OBROŻE MIAŁ SKÓRZANĄ
|
|
a czy to ciemno-szare było pręgowane (nieregularnie).Ten pies,którego widziałam wczoraj miał skórzaną obrożę.
|
|
TAK
|
|
BYŁA BYM WDZIECZNA I DZIEKUJE CI BARDZO ZA POMOC
|
|
Ile fachowcy w Łomży biorą za remont? Np. pokoju 25m2(szpachlowanie, malowanie).I czy podejmie się tego jeden fachowiec? Proszę o pomoc.
|
|
Witam , może ktoś gdzieś widział w łomży ? http://allegro.pl/pilot-uniwersalny-samokopiujacy-alarm-ag197-i2285699560.html
|
|
Masakra ...
|
|
Wielebny założycielu wątku, Wsłuchaj się w słowa poety... " A kto prośby nie posłucha, W imię Ojca, Syna, Ducha. Widzicie Pański krzyż? Nie chcecie jadła, napoju, Zostawcież nas w pokoju; A kysz, a kysz! Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, Co to będzie, co to będzie?"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |