Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zróbmy więc wybory, jakich nie przeżył nikt - na melodię przeboju OZ. |
mam monitor 17" samsung lcd uszkodzony jak sie rozgrzeje to sie wylacza nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zróbmy więc wybory, jakich nie przeżył nikt - na melodię przeboju OZ. |
sorki pomylilem tematy :)
|
|
Mogłabym prosić numer kontaktowy?? :)
|
|
Autor: cenzuraa (---.elomza.pl) Data: 19-04-12 20:29 zamknij dupe adnrzej koci łbie __________________________________________________ taa... Kot na cztery łapy spada a i jak pies przy nodze nie chodzi i pod tym względem zapewne jesteś do kota podobny pomijam fakt że koty są pod wieloma względami pożyteczne a nawet niezastąpione tak jak np. "Czarny kot" na ul. Wojska Polskiego Jak myślisz - szanowny "kocie" (w pozytywnym słowa znaczeniu) przedstawiający się cenzurraa : Czy Twoim zdaniem lepiej z dupy zrobić gębę czy z gęby zrobić dupę ? Patrząc na religijne postacie z Kościelnych piedestałów czasem trudno oprzeć się wrażeniu że nie jestem od nich pod tym względem ani lepszy ani gorszy ale przynajmniej tego nie ukrywam tak jak oni a raczej nie oszukuję was tak jak wasi kapłani Oni kapłani oszukali wielu ludzi i wielu ludzi doprowadzili do skrajności marginalizując ich życie tak jak niebezinteresownie zmarginalizowali niewygodnego im Mr_Jezusa dokonując religijnego ukrzyżowania Syna Bożego w dobrej wierze usprawiedliwionego przez siebie w imię Boże O czym to świadczy ... ***** ***
|
|
denver zal mi takich idiotow jak Ty. Jesli Cie nie interesuje to po co sie tutaj wypowiadasz???? WSZYSCY NA MECZ ;)
|
|
czytając niektórych mam wrażenie że są idealni,nie mają nic na sumieniu,nie oszukują USitd.to tylko na forum a rzeczywistość jest inna,i wcale się nie boję bo nikt tu nic nie udowodni
|
|
Podbijam temat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |