Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konferencja prasowa Konfederacji WiN w sprawie pakietu antykryzysowego rządu |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konferencja prasowa Konfederacji WiN w sprawie pakietu antykryzysowego rządu |
JAKIM zdziecinniałym DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ?
|
|
Re: Konferencja prasowa Konfederacji WiN w sprawie pakietu antykryzysowego rządu |
A bo ja Omanio w ciszy i skupieniuhttp://www.youtube.com/watch?v=K8XqfbGJyMc&feature=related :) ***** ***
|
|
?
|
|
Darek namiary mogę Ci dać niestety bez faktury henryk-graszek@wp.pl tel.785 327 668. Co do Zenita niewiem jak inni ale mój mąż ma takie a nie inne stawki,nie każdemu mogą one odpowiadać z tym że każdy szuka tanio i dobrze.Prawda?
|
|
no i co nie którym jak zawsze coś nie pasuje mamy wolny rynek,stawki są różne,mniejsze i większe,a to że ktoś bierze taniej nie znaczy że pijaczek
|
|
Teraz wiadomo po co potrzebna podwyżka za ciepło. Na pewno nie na modernizację.
|
|
zezowate nie wiem w co ale wiem że kobiety sprzedały by tobie z liścia:))))) ułomku z Konarzyc to znaczy **** Yourself lingwisto:)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |