Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No wreszcie, do czego doszli te z peło-kakało. |
Zezuś nie biega tu o mnie..... dla mnie to temat zamknięty..... podam Ci jeden przykład.... Pamiętasz co pisałeś o Megan??? Ją i inne osoby też powinieneś przeprosić...... Nie zabierałem głosu w Waszej wymianie pogladów, ale pewnie moje zdanie poprze wiele innych osób.... To też jest moja ostatnia wypowiedź w tej kwestii.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No wreszcie, do czego doszli te z peło-kakało. |
|
|
Nie każdy jest Vat-owcem? a rachunek uproszczony? chyba każdy może wystawić? chyba że ktoś robi na czarnio i pier.. A Ty człowieku płacisz ZUS I US I za chwilę będziesz musiał zamknąć interes bo szumowiny za groszę robią mario
|
|
Temat szpachlowania był juz niedawno opisany na forum. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=367186&t=367186
|
|
a ja wyszpachluje i wymaluje za 5 zeta i dam fakture ;p jednokrotne szpachlowanie bez przecierki i jednokrotne malowanie o gruncie nie ma mowy :)))
|
|
a ic bocie ***** ***
|
|
nie widziałem w Łomży promocji bluzka + bieber gratis
|
|
W kwiaciarni:)
|
|
rikitiki , do tych 6500 postów dodaj jeszcze 2681 postów pisanych pod nickiem @ktoś-coś , a będziesz miał jaśniejszy obraz forumowego GURU GIMNAZJALISTÓW .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |