Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KORONAWIRUS |
Witam szukam osób które moga cos powiedziec na temat pana andrzeja z z piatnicy ktory jezdzi na wynajmie w mleczarni w piatnicy.chcialbym sie dowiedziec czy jest tak jak mowi jak sie przedstawia sytuacja w tej firmie?szuka kierowcy i chce wiedziec czy mowi prawde DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KORONAWIRUS |
Lwica , przykro mi , że musisz czytać tu takie DEBILIZMY , lecz ja się dobrze bawię z jego głupoty , a chyba nie myślisz , że STARY CAP będzie bezkarnie SAM wypisywał tu BZDURY , a ja mu będę przytakiwał ? .......................................................................................................................... JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo Mam tu dobrą zabawę czytając jego durnowate posty i już sam nie wiem czy mam się śmiać , czy płakać jak ten GERIATRYCZNY przypadek coś napisze . Osobiście wali mnie to co ten DUREŃ wypisuje , ale niech dalej się OŚMIESZA i KOMPROMITUJE .
|
|
i dla wyjaśnienia nie jestem harcerzem :P choć w przeciwieństwie do gro członków Ptaków przyrzeczenie harcerskie składałem jako dziecko - dzieści lat temu :)
|
|
Z tego co czytałam artykuł to drużyna nie została jeszcze rozwiązana i nie wiadomo czy do tego dojdzie,więc co za głupoty piszecie??
|
|
Od 12 - 18 zł za mkw
|
|
u mojego męża 7zł szpachlowanie dwukrotne ze szlifowaniem,a malowanie dwukrotne 3 zł oczywiście za metr,czyli 10zł na gotowo za metr kwadratowy
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8 Zezuś a swoją drogą Maruda wygrał ten spór z klasą. Nie potrzebnie mieszałeś inne osoby w wasze sprawy..... Powodzenia.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |