Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antoni Macierewicz: zakaz dotyczący liczby wiernych na Mszach świętych jest nieroztropny |
w prawo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antoni Macierewicz: zakaz dotyczący liczby wiernych na Mszach świętych jest nieroztropny |
szukam fachowca od zabytkowych motorów ile kosztują 50 letnie motory np. wsk 125 albo shl
|
|
Re: Antoni Macierewicz: zakaz dotyczący liczby wiernych na Mszach świętych jest nieroztropny |
polecam Panią Anię - zakład na Konstytucji 3 Maja 3 - wejście od szczytu Tel. 606943114 przystępne ceny i przede wszystkim - miła i terminowa obsługa !
|
|
jagodowy, ja też nie jestem w temacie, ale... skoro oni nie chcą być harcerzami (nie spełniają wymogów) to po co na siłę chcą się tak nazywać. Niech działają sobie jako "młodzież aktywna", czy jak tam się będą chcieli nazwać. Robią dużo dobrego? No to bardzo dobrze, ale to nie uprawnia ich do bycia harcerzem, tak jak stanie w garażu nie robi z Ciebie samochodu.
|
|
pomijając wszystkie awantury Krzychu - wyrazy współczucia z powodu Tobie dobrze znanego - byłem wczoraj na cmentarzu ... :( [*]
|
|
mi tam smakuje, a nr tel do nich to 2 11 12 00
|
|
rikitiki???? Zapytałem tylko o przykłady działania Agady !!!!! Bo działania Ptaków znamy wszyscy ale o takiej drużynie nigdy nie słyszałem :) A licznik wpowiedzi na forum często oznacza zainteresowaniem życiem miasta:):) Ale trudno to tobie wiedzieć bo takich rzeczy latarkowych harcerzyków nie nauczaja :):):):)
|
|
Lala22:) Tradycyjne polskie danie zamów :) Gryczana z chrzanem :):)
|
|
Każda sala ma to coś, w każdej są wesela . Uważam,że nie ma pojęcia najlepsza, bo ile weselników tyle opinii. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |