Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSowskie państwo z tektury... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSowskie państwo z tektury... |
Autor: angel123 (---.165.techtel.pl) Data: 18-04-12 08:50 Witam. Może zna ktoś dobrego psychologa(psycholożkę) ... _______________________________________________________ psychoświnkę ZOBACZ - zanim będzie za późno do czego oni (psycholodzy i "duszpasterze" - lekarze) mogą doprowadzić http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=495621&t=495621 Oto do czego prowadzą "dobrzy" psycholodzy i duszpasterze o "dobrych" lekarzach nie wspomnę bo to zależ co i dla kogo jest dobre najczęściej dobrem płacą za to dzieci których rodzice nie stają przed lustrem w prawdzie tego zakłamania które ich bezpośrednio dotyczy a czego owocem jest to dziecko na które spycha i przerzuca się ciężar rodzicielskiej nieodpowiedzialności i zakłamania dokonując legalnie własnego dojrzałego usprawiedliwienia. Tak jak arcy kapłani - arcy pasterze - arcy biskupi usprawiedliwili się tym że Jezus sam się oddał i ofiarował zgodnie z wolą Bożą (?) - największa - najcięższa zbrodnia i kłamstwo - zakłamanie religijne ludzkości To jedna kapłani mając wolna wolę religijnie zaszczuli Jezusa razem z prawdą którą On reprezentował dając cywilizacyjne Świadectwo Prawdzie na sposób Ludzki i Boski o czym to świadczy ...
|
|
Uuu kawałek pieska i tyle pieniędzy? I to ma być promocja? Moja koleżanka średniego sznaucera strzygła za 50 zł.
|
|
Kup STARGARDZKA,jesli chcesz niedroga.Goscie po niej zwroca zaraz to co zjedli wczesniej a efekt zdychania na drugi dzien murowany. KTO WOGOLE PRODUKUJE TEN CHLAM?!
|
|
Sprawa z MPK jest zupełnie inna. Model zakładu budżetowego tu się po prostu nie sprawdza. I pewnie radni, gdyby zechciało im się czytać sprawozdania finansowe MPK, już dawno by o tym wiedzieli. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
lala151993, za darmo tam dają...
|
|
packardbell posłuchaj konferencji wprowadzającej: W poniedziałek i piątek o 20-stej : oto link:http://bit.ly/zwsF6Y a potem zarejestruj się tu: http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0 i inwestuj. Środy o 20 .00 konferencje dla zaawansowanych!
|
|
na dworcu też się zamknął z tanią prasą
|
|
Gabinet Psychologiczny Małgorzata Rytel ul. Spokojna 1, Łomża tel. 86 211 57 31 Polecam!!
|
|
jeśli chodzi o suknie to masz nr tel. 505145002. Polecam
|
|
Autor: S&J (---.xdsl.centertel.pl) Data: 18-04-12 10:51 Gabinet Psychologiczny Małgorzata Rytel ____________________________________________________________ taa... Czyżbyście sami już skorzystali z usług (?) - daliście świadectwo swoim poglądom których ta usługa być może jest owocem pytanie czym to w dalszej konsekwencji zaowocuje jak sami sobie nadal będziecie patrzeć w zamknięte oczy (?) - zaglądając w głąb własnego sumienia a tym samym trwając w złudnym samozadowoleniu (?)... ... ku pokrzepieniu swoich gabinetów psychologicznych O czym to świadczy ... „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
jak chcesz isc do psychologa to tylko przez sąd o ile nie jestescie malzenstwem a jak jestescie malzenstwem to mozesz isc tylko kasę stracisz i gowno ci wystawi bo tacy to się nie przykładają prywatnie !!
|
|
" ty i z moją i z twoją włoszką robiłeś to i tak dopiero po mnie " masz na mysli twoja starą bo cały czas o niej gadamy :)
|
|
oglądałem dobry materiał :)
|
|
A może dobrym pomysłem byłoby skontaktowanie się z jakąś spółdzielnią mieszkaniową? Z reguły obsługujący ich prawnicy specjalizują się na prawie mieszkaniowym i spółdzielczym, ale na bank znają się i na prawie wspolnot, które też przecież wydzielają się ze spółdzielni. Znam dwie panie mecenas, które obsługują dwie łomżyńskie spółdzielnie.
|
|
hajs school
|
|
Autor: angel123 (---.165.techtel.pl) Data: 18-04-12 12:06 tylko po prostu dziecko opuściło się w nauce,a wcześniej najlepszy uczeń w klasie,zachowanie uległo zmianie na gorsze i takie tam ogólnie...wole na zimne dmuchać niż później mam czegoś żałować:) ____________________________________________________________ taa... Nic samo nie dzieje się bez przyczyny. Jezusa też nikt by nie ukrzyżował gdyby Go wcześniej fałszywie nie zdiagnozował i fałszywie nie osądzono cwaniaczek .... DZIECKO opuściło się (....) A W czyich ono jest rękach - kto je upuszcza (?) i zrzuca z siebie odpowiedzialność szukając w nim winy ? O czym to świadczy ...
|
|
No właśnie tylko jakie soczewki masz na myśli do okularów czy soczewki kontaktowe które bezpośrednio zakłada się na rogówkę??
|
|
w łomży nie znajdziesz czegos takiego. Rok temu szukałam to najblizej w Warszawie chyba że znasz jakiegoś właściciela restauracji lub sali weselnej i pozyczysz...
|
|
Zapytaj w szkole lub przedszkolu. Może stamtąd się uda :)
|
|
taniec działa na wszystko - postawa, mięśnie, sylwetka, kręgosłup - mowa o towarzyskim
|
|
na pewno jest zywa. ja bym na twoim miejscu teraz dzisiaj jest cieplo przjechala sie po wsiach tych co pisalas i popatrzyla na podworka moze wlasnie sobie chodzi u kogos. i nie zwiekalabym z tym. jedz do kupisk i wsi blisko schroniska. a swoja droga jakim cudem ona znalazla sie w schronisku???? jak schronisko lapie tylko psy z lomzy w okolic juz ich nie interesuja. to wiem na pewno. wyglada na to ze jak ci z piatnicy uciekla to znalazla sie w lomzy ale jak to sie stalo??? przez most by sama przeszla??
|
|
Byłam.Kawa dobra,dobre owoce zapiekane z kruszonką i lodami.Ceny na razie przystępne(za wszystko zapłaciłam 10 zł).Oczywiście dodam(zgodnie z tradycją forum),że nie jestem właścicielką.Oczywiście(także zgodnie z tradycja) ktoś zrzuci mi kryptoreklamę.
|
|
Szukam dobrego i niedrogego cateringu na komunie mozecie cos polecic z gory dziekuje za informacje
|
|
Na weselu tam nie bylem ale znam tę restauracje , sala jest duża . I zapewniam ćię że 150 osób będzie sie swobodnie bawiło. I wcale nie jestem właścicielem tej restauracji tylko po prostu znam ja bardzo dobrze . rudy błazen z druhem
|
|
A tego ktoś słuchał ?? http://www.youtube.com/watch?v=vy263-U_3-A&feature=related#close
|
|
raqlan :) To ty straszyłes sądem a nie ja :):) Ja to swoje sprawy załatwiam jeden na jednego :) Tak że jak masz ochoptrę to zapraszam na małe co nieco :):):) facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |