Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Włochy: zmarł ksiądz, który odstąpił respirator młodszemu pacjentowi. Internauci: jak św. Maksymilian Kolbe |
zezowaty:):) Tak wtrącę w przlocie :) GDYBY CI TO WSZYSTKO LATAŁO KOŁO C..A To nie ujadał byś jak kundel na łańcuchu :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Włochy: zmarł ksiądz, który odstąpił respirator młodszemu pacjentowi. Internauci: jak św. Maksymilian Kolbe |
zezowaty:):) Zobacz jaki ty jesteś kłamczuch :):) Wczoraj pisałes że nie będziesz w tym temacie pisał a dziś siedzisz i piszesz:):) Zakochałes sie w nim czy co ? :):)
|
|
Re: Włochy: zmarł ksiądz, który odstąpił respirator młodszemu pacjentowi. Internauci: jak św. Maksymilian Kolbe |
SŁUCHAJ STARY CAPIE , marudo ! ja się dobrze bawię z twojej głupoty , a chyba nie myślisz , że będziesz bezkarnie SAM wypisywał tu BZDURY ? ja ci ROWA LIZAĆ jak twój fan club NIE BĘDĘ ! TO CO , MOŻE MAM DAĆ SOBIE NA GŁOWĘ NAROBIĆ ? ....................................................................................................................... Zastanów się co robisz , KOMPROMITUJESZ się na stare lata marudo ! JAKIM TRZEBA BYĆ zdziecinniałym DEBILEM , żeby " myśleć " i pisać tak jak maruda ??? ........................................................................................................................ Trzeba ci odwiedzić nie tylko GERIATRYKA , ale i PSYCHIATRĘ marudo !
|
|
Interesują mnie ceny! Gdzie i po ile ? Ustalmy maximum 20zl za butelkę
|
|
Zezuś..., wyzywasz od debili marude, a Ty? zapomniałeś jak podobne tematy zakładałeś. Oszczekiwałeś raqlana, a teraz w komitywy wchodzisz... Bądź mężczyzną. Tak mi się nasuwa tylko to: Zapomniał wół, jak cielęciem był...... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
przemek20 byłem na paru weselach i jakoś nigdy nie widziałem super drogich wódek ? chyba że wyznajesz zasade "postaw się a zastaw się" :) wg mnie normalne marki-dość popularne Co do tematu to nie wiem jak sie nazywa ale tutaj na forum często przewija się jakis market w śledziowie rudy błazen z druhem
|
|
A dobre te kabapy z psiny ? ;)) ***** ***
|
|
megan następna FANKA marudy .... WYBIÓRCZA MORALNOŚĆ ! odpisuję tylko na paszkwile i pomówienia ZDZIECINNIAŁEGO DUPKA , TO CO , MOŻE MAM CICHO SIEDZIEĆ I DAĆ SOBIE NAROBIĆ NA GŁOWĘ ? ja my ROWA LIZAĆ , jak wy NIE BĘDĘ ! żegnam CIĘ megan . PS : co do reqlan , to on ma więcej HONORU i AMBICJI , jak ten STARY CAP maruda , który to PIERWSZY SAM wyjechał z CHAMSTWEM pod adresem żony reqlan'a nie znając jej zaczął ubliżać . marudzie odpisałem : Jak masz coś do reqlan i jest ci coś winien , to go jedż , ale NIE MIESZAJ do tego RODZINY . Do marudy to nie dotarło , bo on jak PIES , który jak nie ma czym srać , to sra GŁĄBAMI . WYBIÓRCZA MORALNOŚĆ ! megan a i sama przeczytaj CO pisze SAM reqlan o marudzie , KTO ZAŁOŻYŁ TEN TEMAT ?????????? DEBIL maruda ! .TO CO , MOŻE MAM CICHO SIEDZIEĆ I DAĆ SOBIE NAROBIĆ NA GŁOWĘ ? ..................................................................................................................... JAK SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ZMOBILIZUJE I BĘDZIE PISAĆ POD KILKOMA NICKAMI NARAZ , a i zawsze można założyć jeszcze kilkadziesiąt nowych , chociaż tych co już macie ( a co poniektórzy , to i po kilka nicków tu używają ) , to " SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . .................................................................................................................... DUPOWŁAZY i LIZACZE ROWÓW na co czekacie , wpisywać się ! GIMNAZJALNY fan club dziadziunia marudy , do ataku !
|
|
zezol twoja firma padnie Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 17-04-12 11:27 SIEDZISZ OD 11,27 Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 17-04-12 22:52 jezusiczku i ty piszesz że dobrze się bawisz he he , a kupki nie zapomniałeś zrobić Kasia..
|
|
zezowaty:) Twoje kontrachenty położyli na Ciebie la..ske :):):) I za co kupisz sobie cygara i browarki ?? No chyba że dwie Korony to może ci i z zasiłku starczy :) ***** ***
|
|
GŁUPIO ci się zrobiło i teraz odwracasz kota ogonem ? ................................................................................................................... JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo ................................................................................................................... GŁUPIO ci się zrobiło i teraz odwracasz kota ogonem ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
megan , NIE BĄDŻ OBŁUDNA !!! napisz coś miłego do marudy ! ......................................................................................................................... NIE BĄDŻ OBŁUDNA !!!
|
|
zezowaty:) To nie ja tracę zimna krew :) To ty drzesz gęde wielkimi literami :) No ale na dzis juz z toba kończę te chwile przyjemności :):) do jutra zezowaty:):) Spij z otwartymi oczami bo nie będziesz wiedział kiedy twoje przekleństwo maruda zwali ci sie na łeb:):) Kasia..
|
|
W łomży nie ma żadnej firmy która na miejscu produkuje szkła do okularów już nie wspominając o soczewkach.
|
|
Jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę podac namiar na przedstawiciela w hurtowni :) Pozdrawiam :) Kasia..
|
|
a co najfajniejsze, jeden drugiego układa do snu, dbacie o siebie chłopaki:)
|
|
krajowa 13 złoty ;)
|
|
Dobranoc napinacze :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |