Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ordo Iuris: Nasze prawa i obowiązki w czasie epidemii |
adamus. reprezentujesz biede.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ordo Iuris: Nasze prawa i obowiązki w czasie epidemii |
to tu robia takie rzeczy?
|
|
lecznica zwierząt oaza, dziś byłam ze swoim yorkiem i jestem zadowolona. poza tym do końca maja jest promocja, koszt strzyżenia 50zł
|
|
hi hi hi hi http://fotogalerie.pl/fotka/2741901195632573s1,ikcelam,Zezowate-Szczescie--))) zezol to : PARANOIK jest generalnie wrogo nastawiony do świata i we wszystkim widzi zagrożenia, nie potrafi cieszyć się zwyczajnym życiem, być pogodnym i beztroskim. W najbardziej skrajnej odmianie zaczyna w końcu uważać się za ofiarę wrogich pomówień i działań innych ludzi. W zależności od stopnia nasilenia paranoi na swoim punkcie zaczyna reagować urazą, konfliktami, gniewem, a nawet mściwą furią, jeżeli w swojej paranoi posunął się już za daleko. W celu „osłabienia” swoich wyimaginowanych wrogów potrafi wygłaszać kłamliwe i niesprawiedliwe opinie o nich, a nawet na nich donosić jeżeli z tego tytułu mogą mieć kłopoty czy trudności w życiu. Trwanie w takim stanie w dłuższym okresie czasu powoduje, że swoją postawą Paranoik prowokuje innych do wrogiego odbioru własnej osoby. Sam, bowiem tworzy taką rzeczywistość, przez co może prowokować wrogie reakcje otoczenia, a to może uruchomić proces negatywnego postrzegania go przez innych ludzi i wytworzyć napięcia oraz złe relacje z całym jego otoczeniem, z którym ma na co dzień do czynienia. W efekcie sam stwarza sobie bariery do normalnego funkcjonowania w społeczeństwie. Nie może do niego w żaden sposób dotrzeć oczywista prawda społeczna, że aby normalnie żyć w społeczeństwie to trzeba przystosować się do reguł i zasad, które funkcjonują w rzeczywistym świecie, trzeba pogodzić się z pewnym stopniem niepewności i ryzyka w realizacji swoich celów osobistych i życiowych, trzeba czasem umieć tolerować cudze niedoskonałości, używać czasem kompromisu, czy ignorować przejawy cudzej głupoty jeżeli nie jest w stanie wyrządzić nam większej szkody. Tak, że w sumie ciężkie jest życie Paranoika sorki że tak długi tex :-))) zezol zdrówka życzę wiesz o jakim zdrowiu piszę :-))) cały artykuł :-))) http://www.wieszak.net/spoleczenstwo-zycie/kto-to-jest-paranoik.html Pośród niezliczonych dzieł człowieka najważniejszym bez wątpienia jest własna osoba - JohnStuart Mill zezol Stań się człowiekiem, świnią się nażyłeś ***** ***
|
|
Pani Iga Mackiewicz prowadzi audycję w Radiu Eska? Nie jestem pewien czy to ona ale tak mi się wydaje, zawsze jadąc po 7 do pracy słyszę ten niesamowity głos, który działa na mnie lepiej niż kawa czy litr Red Bull'a. Kojący, zarazem rozbudzający głos, który brzmi cudownie, pozdrawiam :-)
|
|
duzzo !!!
|
|
Obleśny , z tobą DUPKU nie ma o czym pisać , CO MOŻNA WIĘCEJ NAPISAĆ O TAKIM ZERZE , JAK tY ? ........................................................................................................................ CAŁY ostatni twój post , to WKLEJKA z netu , sam BARANI ŁBIE nie potrafisz NIC napisać ??? ....................................................................................................................... Obleśny , powiedz CZYM CIĘ OJCIEC ZROBIŁ ? ... żegnam i niech MOCZ BĘDZIE Z tOBĄ !
|
|
buu haha nie zaprzeczam :-))) podałem tam link do całości artykułu hi hi hi zezol zlituj się ............ nad sobą hi hi hi
|
|
Żubrówka Biała :) Ale nie De Lux bo to badziew jest:)
|
|
hi hi hi u zezola do niczego innego się nie dokopiesz marudo tam sama głupota hi hi hi ***** ***
|
|
zezowaty:):) Daj szarym komórkom odpocząć :):) Prześpij noc spokojnie może rozmnoża sie do 4 sztuk :):) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |