Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Totalne jak stara spisdżona ciotka panna. |
" byłem , jestem i będę HETERO" konfabulujesz heterycy nie maja w głowię takich fantazji:))) http://www.zse.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=426254&t=426254
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Totalne jak stara spisdżona ciotka panna. |
To ma być propozycja randki pod śmietnikiem ? pisałem powyżej : JA FI..A NA ŚMIETNIKU , NIE ZNALAZŁEM i BYLE PASZTETOWI , DO BUZI NIE DAM .
|
|
Dzisiaj byłam w ciągu sklepów i piotrus81 ma racje. Wiem, że na Małachowskiego był mały punkt, ale z tego co pamiętam to skromnie tam z prasą, a jak jest teraz to nie wiem. ***** ***
|
|
No tak, ale czy ten materiał był uzgodniony z przywódcami duchowymi narodu - oćcem R. i politykiem K?
|
|
...ale materiał zrobiony poprawnie, choć w głosie słychać chyba "debiutancki ton"... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
o , pojawił się ten Obleśny ! No tak , można było się tego spodziewać , że Obleśny - następny śmieszny ludzik z kreskówki , aby wkupić się w łaski swojego GURU , będzie mu PODLIZUJĄC się - ROWA LIZAŁ . OBLEŚNY , pisałem ci już : NIE W .....J SIĘ MIĘDZY WÓDKĘ , A ZAKĄSKĘ ! wcinasz się jak brudna , obsrana koszula w d...ę marudzie . TEŻ DUPKU nie stać cię na nic innego , jak tylko DZIECINADĘ i podawanie nicków , do wg ciebie niby to zabawnych rzeczy ? obleśny CIULU , widać że jesteś " godnym " naśladowcą swego postarzałego " mistrza" marudy , twoja propozycja założenia nowego tematu jest b. " mądra " i świadczy o twoim poziomie , który to już wcześniej sięgnął dna , kiedy to JUŻ JAKIŚ CZAS TEMU , SAM ZAŁOŻYŁEŚ PODOBNY TEMAT ! Żałujesz , że cytat : " jakoś tłoku tam nie było." - może tym razem będzie , JAK SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ZMOBILIZUJE I BĘDZIE PISAĆ POD KILKOMA NICKAMI NARAZ , a i zawsze można założyć jeszcze kilkadziesiąt nowych , chociaż tych co już macie ( a co poniektórzy , to i po kilka nicków tu używają ) , to " SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . Zakładaj DUPOLIZIE , bo inaczej nie jesteś cieniasie w stanie SAM nic zrobić . Mnie to lata koło C...A , tak jak i ty , czy twoja służalczo-poddańcza pisanina . PS : o jakim pomszczeniu ty SZAMBONURKU piszesz ? ... sam jesteś UBOCZNYM produktem ewolucji i ciesz się , że jeszcze nie zlokalizował ciebie przedstawiciel f-my DUREX , wszak podawali ogłoszenia w mediach , że przepraszają za pomyłkę i wyprodukowane buble podczas " wypadków przy pracy " , a tym samym zbierają takich CIULI jak ty , celem naprawienia wyrządzonych ludzkości szkód i likwidacji OBLEŚNYCH DUPOWŁAZÓW . Obleśnik , taki niby chłop jak ty , to dla mnie jest jak TROKI DO KALESONÓW , sam nie jest w stanie nic zrobić , a tylko w KUPIE jest " mocny " , ale uważaj bo kupa śmierdzi i łatwo wdepnąć w gó ... o ! Pamiętam jak na początku tego roku " debiutowałeś tu " i zaczynałeś swoją " KARIERĘ " na tym forum , jak się podlizywałeś i kuliłeś ogon pod siebie , kiedy to zagrożony i zazdrosny o swoje " wpływy " i " pozycję " na tym forum - maruda , cię ŚCINAŁ i ci dogryzał , a ty już wtedy mu D ... Ę lizałeś . .................................................................................................................... Obleśny , powiedz CZYM CIĘ OJCIEC ZROBIŁ ? ... żegnam i niech MOCZ BĘDZIE Z tOBĄ !
|
|
jestem w szoku - lala jak znajdziesz ten ośrodek daj mi znać :D
|
|
za dużo "cka"
|