Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Parlamentarzyści PiS nie chcą spotykać się w Sejmie w czasie epidemii |
aha, fajnie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Parlamentarzyści PiS nie chcą spotykać się w Sejmie w czasie epidemii |
Twoje zdanie o mnie , MNIE nie interesuje ! swoje zdanie o Tobie , napisałem powyżej . ......................................................................................................................... cytuję : Autor: Omania (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-04-12 18:38 Oczywiście ze maruda jest miły i sympatyczny;) ......................................................................................................................... DUPOWŁAZY i LIZACZE ROWÓW na co czekacie , wpisywać się ! JAK SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ZMOBILIZUJE I BĘDZIE PISAĆ POD KILKOMA NICKAMI NARAZ , a i zawsze można założyć jeszcze kilkadziesiąt nowych , chociaż tych co już macie ( a co poniektórzy , to i po kilka nicków tu używają ) , to " SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . ........................................................................................................................
|
|
Tak a jak tam cenowo? Ujdzie w tloku?
|
|
...ja też... ***** ***
|