Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DO Dyrekcji Szpitala, ZUS-u i PiP |
Autor: CXRSa1 vel Andy C vel miriamian .......................................................................................................................... temat : ANDY C - kto chce niech czyta ; http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=493907&t=493873 .......................................................................................................................... andzia C , CIOTO z tobą nie będę pisał , jesteś MNIEJ NIŻ ZERO ! Autor: CXRSa1 = andzia C andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie ! Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DO Dyrekcji Szpitala, ZUS-u i PiP |
Szłam dziś ul. Farną i wiecie, co zauważyłam? Otworzyła się nowa kawiarnia! Najśmieszniejsze jest to, że dokładnie "drzwi w drzwi" do tej, która już od ok. roku istnieje :) Ale cieszę się, że coś się rusza na starówce. Przed kawiarnią stał duży potykacz informujący, że mają kawę na wynos. Trzeba będzie sprawdzić :) (P.S. Oczywiście uprzedzam, że to żadna reklama, nawet tam jeszcze nie byłam :) )
|
|
Mechatronika jest trudniejsza od innych , nie powiem ci jak jest z robotą bo jeszcze nie skończyłem ale jeśli nie chcesz się męczyć to polecam zawodówkę.
|
|
w Kauflandzie jest zakład fryzjerski, mają tam dobrą wprawę w te klocki. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
CO MOŻNA NOWEGO O IDIOCIE NAPISAĆ , JAK JUŻ WSZYSTKO JASNE I ZOSTAŁO JUŻ NAPISANE . ...................................................................................................................... JAKĄ TRZEBA BYĆ IDIOTKĄ , żeby tak ŚLEPO wierzyć swojemu GURU - DURNIOWI i to co ZDZIECINNIAŁY STARZEC napisze , zawsze przyjmować za dobrą monetę ??? SEKTA jakaś , czy co ? ......................................................................................................................... CO MOŻNA NOWEGO O IDIOCIE NAPISAĆ , JAK JUŻ WSZYSTKO JASNE I ZOSTAŁO JUŻ NAPISANE . PS : jak się ma głowę TYLKO do czesania , to zostawić kompa i do GARÓW ! ... następny post będzie bardziej dosadny .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |