Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska 18 000 testów od poczatku epidemi Niemcy 20 000 testów na dobę. |
JAKIM zdziecinniałym frustratem i DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo marudo widzę , że tracisz zimną krew , wpadasz frustracie w panikę i bronisz się podle atakując , STARY DUPKU , co chcesz przez to osiągnąć ? OŚMIESZASZ się i KOMPROMITUJESZ na stare lata . ................................................................................................................... czy ty , potrafisz SAM coś w miarę mądrego i merytorycznie napisać ?, czy , aż tak cię to dotknęło i przeraziło , że wpadłeś w panikę wypisując takie BZDURY ? ................................................................................................................... DUPOWŁAZY i LIZACZE ROWÓW na co czekacie , wpisywać się ! GIMNAZJALNY fan club dziadziunia marudy , do ataku ! ... wasz durny GURU oszalał z wściekłości ! sam sobie DUPEK nie radzi ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska 18 000 testów od poczatku epidemi Niemcy 20 000 testów na dobę. |
JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo
|
|
aj tam ja to nie wiem już o co tu chodzi hmmm :)
|
|
robciu chodzi o to , że ZDZIECINNIAŁY forumowy DUPEK maruda , próbuje się mścić i kąsa jak STARA BURA BEZZĘBNA SUKA , która jak nie może ugryżć , to chociaż sobie poszczeka , ... a nie jest MATOŁ sam w stanie coś mi zrobić i szuka tu swoich fanów DUPOWŁAZÓW , aby mu pomogli , zaraz się odezwą ... .......................................................................................................................... JAKIM zdziecinniałym frustratem i DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo
|
|
a tak na marginesie-wsrod wszystkich forumowiczow nie ma nikogo kto szukal porad prawnych? no chyba ze prawda tkwi ze forumowicze nadal chodza do szkoly
|
|
W Lidlu była promocja na argusa ;)
|
|
Camp Nou w Barcelonie Santiago Bernabeu w Madrycie
|
|
WAŻNA UWAGA !!! JAK CHCESZ BY CIĘ SZANOWANO , TO SAMA MUSISZ POSTĘPOWAĆ JAK DAMA i nie prowokować , dolewać złośliwie oliwy do ognia , póżniej proszę mnie nie pouczać , bo KTO MIECZEM WOJUJE , TEN OD MIECZA GINIE , stara to prawda . ........................................................................................................................ MNIE , OSOBIŚCIE TO WSZYSTKO LATA KOŁO C..JA !
|
|
akurat nawet na krotkie formy humorystyczne nie mam najmniejszej ochoty,postaw sie w mojej sytuacji a zrozumiesz ale chyba ze jestes.....
|
|
zezowaty:) A ty znowu wklejasz tę swoja chorą przyśpiewke ?? Może na przegląd pieśni regionalnych sie wybierz?? Masz szansę na wygranie i puchar dla potomych na pamiatke :):):)
|
|
w bk step też jest zumba :)
|
|
Dziś na ulicy Zjazd odbył się ogólnopolski zlot młodzieży grypsującej. I podobno bardzo dużo gier zepsuli
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |