Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Księża dostaną wsparcie..? |
Popieram Boelixa w stu procentach.!! :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Księża dostaną wsparcie..? |
Hej. Właśnie odczytałem wiadomość na @, powiesz mi ile mniej więcej masz tych winyli?:)
|
|
o tym ze chciała porwać słyszałem od znajomej.a reszta to fakty prawdziwe w 100% rudy błazen z druhem
|
|
debilizmu, nie dostrzegam okiem swojej wiary
|
|
tyle to ja też mam, ale chce zarezerwować miejsca i proszę o jakieś namiary
|
|
Nie kwestionuję winy pieszej, ale każdy, kto w terenie zabudowanym jedzie o 50 km/h za szybko, A PRZEDE WSZYSTKIM KAŻDY, KTO PO WYPADKU UCIEKA ZE STRACHU PRZED KARĄ I NIE UDZIELA POMOCY, NIE WZYWA POGOTOWIA, JEST: 1. NĘDZNYM TCHÓRZEM 2. PODŁYM BANDYTĄ 3. MĘŻCZYZNĄ POZBAWIONYM MĘSKOŚCI 4. CZŁOWIEKIEM POZBAWIONYM CZŁOWIECZEŃSTWA 5. BIORĄC POD UWAGĘ PUNKTY 1-4 POIWNIEN BYĆ ZALICZONY DO GATUNKU: BYDLĘ POSPOLITE I JAK BYDLĘ POTRAKTOWANY.
|
|
Już dziś awans o 2 pozycje. Ze 132 na 130. Ładnie. Niektóre miasta w swoich portalach na pierwszej stronie wyświetlają informację o akcji głosowania na miejscową szkółkę. U nas tego brak :-(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 16-04-12 17:20 Pisałem ci frustracie , że nie interesuje mnie twój wirtualny świat w jakim żyjesz i się realizujesz . Mnie nie zależy na " reklamie ", tu na tym forum , to ty tylko myślisz , że robisz tu KARIERĘ . Co ty byś zrobił jakby zlikwidowali to forum ? Zawaliłby się CAŁY twój świat . To dla ciebie człowieczku o ptasim móżdżku , forum 4lomza jest WSZYSTKIM i siedzisz tu całymi dniami wypisując BZDURY . Sam ciągle robisz wklejki , a zwracasz uwagę i naśmiewasz się z Andzi C jak on to zrobi . ____________ Mam wrażenie, że większość postów piszesz sam o sobie, a ten wyżej mnie w tym utwierdził ;)
|
|
W Łomży znależć pracę to cud! http://www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
podobno co niedziela będzie disco polo z zespołem i Djem ważne że ktoś coś próbuje w tej Łomży
|
|
PKS Kolno podlega pod PKS Łomza Ciekawe jak to wyglada w Łomży /moze tak samo jak wKolnie/ tu jest link do programu Obiektyw TVP z 12.04.2012 http://www.tvp.pl/bialystok/informacje/obiektyw/wideo/12042012-godz-2145/7033435 Czy ten prezes jeszcze na stołku ?????????????????????????????????????? rudy błazen z druhem
|
|
zenit podaj mi jego maila to juz bede wiedzial skad on sie laczy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |