Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdziwy wyznawca pis nie baczy na zakazy. Wybory są wyborami. |
Obi :):) To temat sprzed roku a nie sprzed 2 miesięcy :) A bawie sie ?? doskonalejszej zabawy nie miałem :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdziwy wyznawca pis nie baczy na zakazy. Wybory są wyborami. |
robciu ja tam zawsze z tobą :-)
|
|
|
Kiedy, gdzie?;>
|
|
torro----- człowiekiem upośledzonym jest ten maruda :):):)
|
|
It doesn't say how bright that strip is led lights flexible on their product page, but below is a link to a reliable retailer of all kinds of strip lights. led lights flexible At the bottom of that page, there's also a quick comparison table that tells you the differences between the types of strip. And $9.99 per foot is not a bad price at all for led bulbs 12v by the foot, and most are cuttable every 2 inches.
|
|
w tamtym miejscu jest duza widocznosc i ograniczenie do 70. jak jechali 140 to im karzdy wtargnie. chamowanie terz nie pomorze jeden potroncił a drugi dobił. Teraz niech powie jej dzieciom co zrobil ich matce, jesli odwagi im starczy. rudy błazen z druhem
|
|
Zenit:) Mam ich pewnie około 30-40szt. Różne gatunki , różni wykonawcy. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Niedlugo to jakis ,bambino' z Kenii wejdzie na forum 4Lomza i wpi.....li jakis wpis po swojemu. Bedzie tak ze czytajac posty to albo znasz jezyk albo siedzisz w slowniku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |