Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...jam jest tarczą twoją... |
wrzucaj jakies dobre kawałki B) http://www.youtube.com/watch?v=kqGc6oeIQ5Y&list=FLxgDICaLq0UE7VSkWcraCZA&index=3&feature=plpp_video
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...jam jest tarczą twoją... |
maruda, ale prosiłem i jakieś sensowne podpowiedzi, jak nie chcesz pomóc, to daruj sobie
|
|
zapytaj się tych których zwolnił a się zdziwisz na jakie upokorzenia ludzie sobie pozwalają by pracować...
|
|
zezowaty :):) Widzę że z tobą ani gadfki nie ma ani sexu :):) jak usrałeś sie na te twoje kopiuj wklej tak robisz to bez końca:):) Popisz sobie z raqlanem jest na takim samym poziomie wiedzy i intewligencji co ty :):) A ja narazie uciekam bo czytanie wkoło tego samego , czyli twoich wklejek nie należy do przyjemności :) Ale nie ciesz sie ułomku zyciowy , wrócę z powrotem do ciebie i twojego raqlana :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
do mnie wplac ja ci przetrzymam hajsy ;] odsety tez dobre nalicze :)
|
|
packardbel Zalezy jak gotowka dysponujesz. ja proponuje inwestycje w nieruchomosci.
|
|
nie, aż takich pieniędzy to nie mam, powiedzmy , że chodzi kwotę rzędu 10-20 tysięcy zł
|
|
atmosfera ok. 2 tys. sie zarobi. świeże powietrze a wkrótce i naturalne solarium gratis.
|
|
Sprawdź lokaty w internetowych oddziałech getinbanku i Idea bank. Korzystam i polecam.
|
|
aż się rzygać chce jak czyta się te wypociny, chyba z nudów ktoś zakłada taki temat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |