Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Religa: ....Boga nie ma |
Benia nie bierz do głowy :). Niech chociaż raz bigi2004 urodziłby to zmieni zdanie na temat "rozjechanych".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Religa: ....Boga nie ma |
Malachit , taaaa nie może być
|
|
Zagadka!. Co znajdziemy w pustej szafie kochanej babci ?.
|
|
podpowiedź: najlepiej jak dębowa !
|
|
a może wódka????:D apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
.... zakończona niepowodzeniem
|
|
[ url= link do strony][ img ]link do obrazka [ /img ] [ /url ]
|
|
Maciek ...ja bym trochę doprecyzował jeszcze treść tej zagadki.... bo rozumiem, że książki były ustawione kolejno od 1. do 10., ale ja mógłbym ustawić w takiej kolejności od prawej do lewej strony półki... ...przy takiej treści jak jest aktualnie nie da się określić jednoznacznej odpowiedzi... ...potrzebne są dodatkowe założenia, lub przynajmniej założenie standardów zwyczajowych.
|
|
degreg. czyzby pan G?:D
|
|
Nie jest prawdą że terrazyt bankrutuje. Łomżyńska filia jest po prostu niepotrzebna. Sprawa ma drugie dno, o którym wiedzą nieliczni. Oprócz produkcji i eksportu na wschód firma ma swoje biura i przedstawicielstwa również na południu, min. na Węgrzech, w Budapeszcie: http://www.terrazyt.hu/
|
|
więc ??
|
|
radio_białystok : Wspólnie z kumplami przy butelce mioduszki z kurpii , ustaliliśmy że nazwa podlasie i podlaskie mało się różni i i pochodzi od zdrobnienia. Wiec niech sobie mówia jak chcą,
|
|
Kefas! Zagadka była zadana dla Polaków nie dla Arabów. Ustawianie od prawej do lewej zdarza się bardzo sporadycznie. Zresztą każda zagadka ma swoje tricki i nie ma o co kopii kruszyć, zamiast polemizować zadał byś lepiej nową zagadkę. Pozdrowiienia. Zbych
|
|
Schrony w Łomży (inne niż z 1939r): ul. 3maja (z tyłu Bonaru), ul. Długa (między blokami), piwnica pod którymś blokiem na ul. Długiej (chyba na potrzeby OC), piwnica pod byłym urzędem wojewódzkim, pod bankiem PKO BP ul. Niemcewicza. To co jest koło sklepu Gośka nie wydaje mi się być schronem. Za wszystkie w/w obiekty nie dam sobie ręki obciąć. Kiedyś rozmawiałem z byłym pracownikiem OC i być może on coś pokręcił, być może ja coś pokręciłem. To co zostało w głowie to napisałem.
|
|
dobrze by bylo zeby ta sprawa w koncu sie ktos zajal raz a dobrze Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
A co to "Kurier miejski'??? Bo "Kontakty" co pół roku o bawełnie to piszą. Ostatnio chyba z tydzień temu własnie o tym że są jakies oferty na zakup bawełny przez przedsiębiorców z Łomży. A potem jeszcze któreś radio powtarzało to samo i adwokat ten tez tam mówił ale to nie był żaden "Kurier". ______________________________________ apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Miało być ulicy Żabiej
|
|
Partia jego się wali na pysk, poparcie szczątkowe więc zaczyna swój "objazd" wyborczy. Nie warto więc mu robić frekwencji, wystarczą wierne, ogolone łby na sali. Pogadać sobie nie pogadasz na takim spotkaniu bo i nie ma z kim, a w TV lokalnym mogą pokazać i po co ten wstyd? apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Dzięki, Sura.
|
|
EEEEEEE badziewie
|
|
Witam Opisujcie pomysły dotyczące spędzania Walentynek w Łomży. Ktoś może zna jakieś fajne promocje w tym czasie, jakiś lokal warty polecenia lub poprostu przedstawcie jak byście chcieli aby ten jeden dzień w roku wyglądał z Tą jedyną osobą :) thx Zbych
|
|
Witam ponownie Ostatnie zapytanie dotyczące reklamy, jaką widać na 4lomza "Zimowe Szaleństwa". Interesuje mnie opinia Wasza na temat kulików i imprez tam organizowanych. Jak się bawiliście na co można tam liczyć e.t.c. Czy bywacie gdzieś indziej na kuliku? Również mile widziane fotki. thx. Na dziś dość tematów :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
...kulik duży ptak, ale nie wiem czy by utrzymał jakby się na niego weszło.... ...nawet ptusiu na nim nie był więc nie wiemy, czy uniósłby choćby jego... Zbych
|
|
eVe-liNKa..17^ bez przesady ,twoje zdjecia nie sa zle... jezeli chodzi o tego drugiego malego (...) to juz inna sprawa! Teraz to ty bedziesz mial lipa dzieciaku jak juz wszyscy wiedza who are you! Sam jakbym zobaczyl taka morde na ulicy to... znowu by pisali na forum o brutalnym pobiciu! Pozdrawiam! :D
|
|
Myślę że dość wyraźnie widać że to muszla.
|
|
Z pasażerami sprawa nie jest prosta: - jeśli kierowca strzelił sobie 3 piwa albo setkę to pasażer może normalnie nie poczuć że tamten jest pijany, - pasażer był z kierowcą na imprezie i jest tak nawalony że nie zdaje sobie sprawy, że kierowca, który miał nie pić i któremu zaufał też się wstawił, - kierowca załadował dzieciaki do samochodu, strzelił w twarz żonę i powiedział: jedziesz z nami czy zostajesz? I co, karać w takich wypadkach?
|
|
jeśli nie chodzisz na msze w niedziele i święta, robisz to świadomie i z własnej woli to popełniasz grzech ciężki i nie masz w sobie postanowienia poprawy. Powinien sie wypowiedzieć jakis ksiądz, moim zdaniem taki człowiek jest katolikiem, ale tkwi w grzechu. Inna sprawa że pisanie " zgniłej wrstwy społecznej jaką sa księża.." jest zwykłym świństwem. W każdym środowisku znajdą sie jakies zgniłki, myślę że wśród księży jest ich prawdopodobnie mniej niż gdzie indziej.
|
|
Jeśli chodzi o taki dom, który "pełni funkcje publiczne" to jest takich w Łomży sporo i buduje się coraz nowsze...he,he apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Oglądałem ten model, lepiej odpuścić. Radio skrzeczy bez przerwy, nie ma wyłacznika. Mimo że było ciepło, dwa warknięcia i wcale nie chciała kręcic. No i Maciek nie powiedział że to Garbus.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |