poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Liberałowie przeciwni EURO !!

do "ja"
Na takim poziomie to ja nie podejmuję dyskusji. Zobacz jaki masz adres emeil, a sam siebie ocenisz. Popisałeś się, nie ma co.

A co do obniżonych zawieszeń, to trzeba się liczyć z tym, że będzie to powodowało kłopoty. To wasz wybór: szpan i omijanie progów albo krótsze drogi.
Różnimy się tym, że ja mam nieprzerobione zawieszenie, choć samochód całkiem duży i nie Polonez ani Warszawa.
Nie raz widziałem jak ktoś wali przednim spojlerem w próg. Jest tak zawsze, gdy hamowanie odkłada się na ostatnią chwilę i nie puszcza pedału w porę.

I jeszcze rzecz ważna. Zbyt niskie progi nie spełniają żadnej praktycznej roli poza lekkim podrzuceniem samochodu. Np. 1 próg na Ks. Janusza i 1 na Ks. Anny najlepiej się przejeżdża przy 60 km/godz, a chyba nie o to pomysłodawcom chodziło.
Ciekawe swoją drogą, czyje to pomysły z tymi progami, bo nie sądzę, żeby Urzędu, zresztą nie wszystkie drogi są ich. Znajomy mi opowiadał, jak poszedł do Urzędu, żeby zrobili próg gdzieś na osiedlu domów jednorodzinnych. Odesłali go po zgodę wszystkich mieszkańców ulicy. Kiedyś widziałem, jak na Ks. Janusza sam Prezes osobiście nadzorował budowę takiego progu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Liberałowie przeciwni EURO !!

A te kilkaset zakonnic na etetach podoficerskich "służących" jako gospodynie domowe kapelanów? Obawiam się, że zbyt "uduchowione" wojski nie spełni się jako armia ludzi, któirych powołaniem jest jednak walka i zabijanie... jak to pogodzić z miłością bliźniego? Coś to czuć etycznym przekrętem (albo obłudą).

Zbych

Starach przed armią troglodytów powoduje, że cały świat ustępuje islamowi. Wyznawcy tej religii zachowują się jak małe dziecko, które nie widząc sprzeciwu rodziców żąda coraz więcej.

Witam

Chciałbym poznać opinie, spostrzeżenia osób, które były na wyciągu narciarskim w Rybnie?

Może ktoś ma zdjęcia z stamtąd - mile widziane na forum.

Zbych

No i zaczęło się sypanie tematów na ilość, przez następnego "inteligenta". Oby więcej tak interesujących tematów. Proponuję rzucać z 10 dziennie.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

MrS inteligencie.

Zauważ, że to Ty zrobiłeś teraz bezmyślny temat. Nie wiem, w czym ci nie odpowiadają tematu, które powstały.

"Nieporuszony niczym góra, niepowstrzymany niczym ogień, spokojny niczym las, zwinny niczym wiatr. Na niebie i na ziemi tylko MrS należy się podziw."

..: Teletubiś ::.
MrS

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Kiler cos podobnego znalazłem ale byłeś szybszy :P

Droga ta ksiazka :P

PS: Po oczach widać, że ZŁY DOTYK boli przez całe życie :-(((

Zbych

eVe-liNKa..17^ bez przesady ,twoje zdjecia nie sa zle...
jezeli chodzi o tego drugiego malego (...) to juz inna sprawa!
Teraz to ty bedziesz mial lipa dzieciaku jak juz wszyscy wiedza who are you! Sam jakbym zobaczyl taka morde na ulicy to... znowu by pisali na forum o brutalnym pobiciu!

Pozdrawiam! :D

uniósłby choćby - przepraszam :)

rudy błazen z druhem

Wcale się nie wypieram. Chcąc dobrze sprzedać wyeksplatowany pojazd trzeba jego trochę podpicować. A nuż uda się kogoś wpuścić w maliny. Składak to nie jest. Używany przez pierwszego właściciela od samego początku, dobrze dotarty. Ktoś kto weźmie nie będzie żałował.

Pozdrowienia.

reaper nie sadz się tak do tej ortografi!!!! Widać chyba że Agent22 pisał w pośpiechu.i oczekuje na odpowiedz.
Ps. Sam niewiem gdzie można tekie melodyjki znaleźć.

MrS dobre te tematy ja bym radzic Ci je zalozyc:) a co...:)

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org