Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Andrzej Duda złozył listy poparcia |
Ma ktoś namiary?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Andrzej Duda złozył listy poparcia |
Treść jest ukryta
|
|
Ja też , praca niani to robota łatwa , lekka i przyjemna , sloneczko666, tak uporczywie i desperacko szukasz pracy , tu na forum , zadzwoń i już masz robotę , pozdrawiam i powodzenia w pracy .
|
|
Łomżyński Klub Sportowy 1926 zaprasza w środowe popołudnie na mecz o Okręgowy Puchar Polski z Biebrzą Goniądz. ŁKS 1926 jest obrońcą tego trofeum i będzie się starał wygrać te rozgrywki po raz drugi z rzędu. Aby tak się stało, nie bez znaczenia będzie obecność kibiców na tym spotkaniu, którzy Swoją obecnością pomogą Naszej drużynie w odniesieniu zwycięstwa i awansie do kolejnej rundy tych rozgrywek. Przedsprzedaż biletów na to spotkanie rozpocznie się od wtorku w sklepiku Klubowym na Starym Rynku w godzinach 10.00 - 17.00 oraz w dniu meczu między 10.00 a 15.00. Po godzinie 15.00 bilety będą dostępne w kasach przy stadionie. Ceny biletów na mecz z Biebrzą Goniądz to: 7zł - jedna cena biletu na obydwie trybuny 2zł - Kobiety i dzieci do lat 13-tu UWAGA! - Karnety na mecze ligowe, NIE obowiązują na to spotkanie! Zachęcamy do zakupu biletów w przedsprzedaży, co umożliwi bezproblemowe wejście na teren stadionu i nie oczekiwanie w kolejce przy kasach przed samym meczem. Ps. Od wtorku w przedsprzedaży dostępne będą także bilety na sobotni mecz ligowy z liderem III ligowych rozgrywek Startem Działdowo, który odbędzie się także o godzinie 16.00 Zapraszamy serdecznie!
|
|
zezoawty wyżej wała nie podskoczysz, nie rób z siebie pośmiewiska, jeżeli uważasz, że pilnowanie dziecka jest przyjemne to widać jedynie to że sam nie masz żadnego, więc sobie odpuść, a nie jak masz w zwyczaju zmieniać temat i prawić o czymś innym, pomyśl najpierw tak z 10 minut, a potem napisz :P
|
|
|
Do tego powołani są dozorcy powiada Pan ? To gdzież oni są ?! "Bydła" o którym Pan pisze nigdzie nie brakuje ....
|
|
a i " dzieci " - STARSZE od Ciebie młodzieńcze , wychowaliśmy bez udziału niani , to jednak coś na ten temat wiem i mam dużo więcej doświadczenia niż Ty .
|
|
Tak boje sie ze az trudno to zniesc ,antifa sciga mnie !!! HAHAHAHA antifa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |