Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent błaga wojewodę |
Ten wypadek to prawdziwa tragedia. Współczuje rodzinie tragicznie zmarłej... jechałem tamtą drogą i widziałem radiowóz, tłum gapiów na przystanku i ślady, wyraźne ślady hamowania(niestety za krótkie). Mam nadzieję ze policja znajdzie sprawce bo chyba nie jest to takie trudne, po takim wypadku muszą być wyraźne ślady na aucie a monitoring w łomży istnieje( jeśli to był ktoś z rej LT) a jesli to miejscowi to zakładów blacharskich tez nie jest az tak dużo wiec do roboty nasza milicjo!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent błaga wojewodę |
popieram Brzeczyszczykiewicz
|
|
A co sądzić o takim anonsie matrymonialnym : Re: małe kurczaczki Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl) Data: 13-10-10 15:54 h0j Ale ja poruszam się za pomocą balkonika , nie myję się , wali mi z mordy jak z murzyńskiej chaty, nie mam zębów, jestem nieprzyjemny w dotyku , mam skrzeczący głos, ślinię się , chrapię w nocy i puszczam bąki pod kołdrą :):) Ciekawe co na to powie nasz forumowy maruda ? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=359047&t=359047 Ciekawe co na to powie nasz forumowy ktoś- coś ?
|
|
oni istnieją co piątek zarzygani pod Bonarem i to tylko tyle z ich strony haha
|
|
sloneczko666 , to JAKIEJ pracy Ty szukasz ? może Ci podpowiem : napisz tu jakie masz wykształcenie , doświadczenie zawodowe i jakie oczekiwania płacowe , to przyszłemu pracodawcy będzie łatwiej wyłowić z tysięcy innych , Twoją konkurencyjną ofertę i podjąć decyzję o zatrudnieniu pracownika doskonałego .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |