środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
„Boisko Tak Lipski Nie”,

Wierzę Ci tarczyn.

Mogliście to ustalić tylko przy "butelce mioduszki z kurpii", skoro nie rozróżnialiście już nazwy krainy geograficznej (Podlasie) i nazwy administracyjnej województwa (woj. podlaskie).

W Zbójnej np. są na Kurpiach, a w powiecie łomżyńskim i województwie podlaskim.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: „Boisko Tak Lipski Nie”,

progizwalniającesącool
wierszbiałyjestcool
zimajestcoolbomroźna
gruntsięnieprzejmać

Idiotyzmy o tunelu pod Narwią najlepiej świadczą o poziomie intelektualnym ludzi. 3 kilometry, w tym szeroka rzeka :P No i po co?

Znacie jeszcze jakieś inne schrony przeciwlotnicze w Łomży?
Czy ten obiekt przy wejściu do "Gośki" jest własnie tym?

SN4P musisz sobie wstawić takie cudo jak mają Muzynie w Ameryce ;) (i niektórzy Francuzi), po prostu hydrauliczny podnośnik budy :). Wprawdzie zwolnisz przed progiem (co i tak jest chcąc niechcą musi następić), ale nikt w Łomzy go nie przejedzie go w taki sposób ;) Co za "bujana" ...

PS: Żartowalem ;)

apostata

Mój e-mail to ziomal292@vp.pl jeśli chcecie się dowiedzieć więcej

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

W realu też tak cwaniakujesz internetowy chuliganie ?

degreg zaprosil na spotkanie a wy juz krzyczycie :|.
jestem ciekaw ilu krzykaczy z Forum 4lomza przybedzie na spotkanie w piatek?
Abcd raczej na stowe sie pojawi, a reszta? nie przyjdziecie! a wiecie czemu? bo wam latwo jest pokrzyczec , pogrypsowac , ponizyc kogos zza monitora. wiecie ze jak byscie przyszli na to spotkanie i chcieli zablysnac wlasna wiedz to za bardzo nas nie oslepicie a jedynie mozecie sie osmieszyc.

a wiec moi drodzy Panstwo:
Spotkanie z Przewodniczącym LPR
Romanem Giertychem

10.II. 2006 (piątek) w Centrum Katolickim na ulicy Zawadzkiej 55 o godzinie 15:30.

Może pomoże premier, albo Jurgiel? :)

...tak lubią pomagać potrzebującym...

...z tego co wiem to setki ludzi, którzy pracowali na bawełnie nie dostało zaległych wypłat....

...a pan adwokat zarządza... ile już pieniędzy wypłacono jemu i jego sekretariatowi przez ostatnich kilka lat...?

DiDi

PTYSIU!!!

MYŚLĘ ŻE W REALU (JA) NA POCZĄTEK POWYBIJAŁ BY CI ZĘBY A PÓZNIEJ WSADZIŁ BY TWOJE PAZURY W TWOJĄ ODBYTNICE ŻEBYS WIECEJ TU NIE PISAŁ.

POZDRAWIAM C......C KLUB P............. TO DO JA NIE DO CIEBIE PTYSIU DOWNIE

DiDi

Jak wiemy Łomża staje się powoli miastem akademickim trzy uczelnie w tym jedna państwowa rozwijająca się dość dynamicznie, niedługo pewnie zaroi się tutaj od przemądrzałych studentów. W związku z tym moje pytanie. Czy jest może jakieś studenckie forum gdzie można pogadać o urokach studenckiego życia, uczelni, studiach i w ogóle o wszystkim. Każda poważna szkoła wyższa ma takie forum, gdzie można np. podzielić się linkami do rożnych opracowana zagadnień co często mocno się przydaje a tu miasto studentów a nic nie mogłem znaleźć, będę wdzięczny za jakieś info
pozdrawiam

Ę.Ą.

Baranki wielkanocne i pająki jako ozdoba wykonane ze słomy.

Pozdrowienia

:D

czizys, dzieki za pozdrowienia, a Ptys jak chcesz sie zobaczyc live to zapraszam

"Na takim poziomie to ja nie podejmuję dyskusji. Zobacz jaki masz adres emeil, a sam siebie ocenisz. Popisałeś się, nie ma co."
tylko i wylacznie po to by tacy madralinscy jak ty nie zawracali mi dupy!!!

karturo

TE JA A WIESZ KOGO POZDRAWIASZ JAK NIE TO SOBIE PRZYPOMNIJ WIŚNIOWY METALIC VEC.... WARSZA..... HEHEHEHEEH

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

Nie wiem jak z pastorem, ale pop już chyba jest w Siłach Zbrojnych.
Podobnie było chyba w okresie międzywojennym- jakoś koegzystowali w armii ksiądz, pop i rabin.

Alternatywą jest niepowoływanie do armii młodych ludzi innych wyznań, żeby nie było dyskryminacji religijnej.

Boli to ze uwazana do tej pory za apolityczna parafia udzielila pozwolenie na to spotkanie w centrum!

HWDRodzykom i innym oszołomom!

Analogiczna sytuacja z [b[ja. Też wziął mnie za tego głąba z Łomżycy.

DiDi

MrS nie rozumiem Cie do końca jak ktos założy 4 tematy jeden po drugim to juz musi byc jakis debil ?

może zrobić tak że żołnieże jak chcą iść do kocioła to prosze bardzo na mieście dużo kościołów.a jak se chce pogadać to niech idzie do psychologa garnizonowego.a innowiercy no cóż jak nie ma w mieście cerkwi meczetu czy czegoś tam to trudno ich wiara ich spraw

żeby wogle była ta jedyna
a rtak to dzień jak codzień tylko w sklepach troszkę bardziej czerwony

Brak informacji o aktualnym badaniu stanu technicznego.
A ubezpieczenie??
Reflektory? Soczewkowe? Czy zwykłe?
No i czy jest w kraju, czy jeszcze trzeba sprowadzić.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Nie sprzedawałbym kota w worku. Wszystko gra jak w płucach u gruźlika.

Pozdrowienia.

To poproszę mailem skan dowodu i napisz którym z kolei jesteś właścicielem. Pełna skóra czy braki?
A co w kufrze? Kiedyś w kufrze były posagi...

Zapomniał na 100% o Wyższym Seminarium Duchownym. Cóż człowiek jest tylko człowiekiem i ma prawo do błędów. Ja mu wybaczam :]

ja posiadam taką książke , waldek podaj maila ;-))

Tak.

--

Pewnie chce trafić do Bezcennej… ;)

OK.
Widzę, że konserwacja była regularnie robiona, kąty też są zachowane, zbieżność OK. Niedużo jeżdżona (jeszcze folia na fotelach).
Eeech, jako aktualny posiadacz modelu tej samej marki, wziętego w dożywotnią dzierżawę kupić nie kupię, ale potargować było miło...

pozdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Maciek - a jaki ma przebieg ?

hehe

MrS ja jestem za tematem ""Spotkałeś ptysia? Wow! Napisz nam coś o tym (downie)""

hehe

pozdrawiam ;)

Prawde mowiac co ma do wszystkiego pasazer jezeli ma np ponad 2 promile a kierowca ma 0,25! Rownie dobrze trzezwy kierowca za przeworzenie pijanego pasazera moze zastac aresztowany!
Zgadam sie jednak ze pijanemu kierowcy powinno sie zabierac prawko przynajmniej na 3 lata!

Nie widzicie, że koleś wywiad gospodarczy robi?

Bóg jest wszędzie, w nas samych, wokół nas, w otaczającej nas przyrodzie. Jesli ktoś potrafi to znajdzie z nim kontakt podczas spaceru polną dróżką czy w lesie. Kościół to zgromadzenie osób wierzących, do kierowania tym zgromadzeniem potrzebni są pasterze. A jak kierują? Sątacy którzy o polityce nic nie mówią, pozostawiając wybór wiernym, są tacy. którzy w tę politykę aż za mocno się zaangażowali. Proszę posłuchać kazań jednego z ojców kapucynów. Powinni mieć możliwość wyboru, życia w celibacie lub legalnego małżeństwoa Wówczas może by ich kazania miały bardziej ludzki charakter. Powinni też być traktowani jak normalni obywatele, czyli rozliczać się z dochodu, płacić podatki, i co najważniejsze okazywać więcej pokory i szacunku oraz pomagać tym wiernym, którzy z różnych powodów nie radzą sobie z problemami życia w podobno -demokratycznym, sprawiedliwym państwie prawa.

rowert, oj słaba to wiara w Boga jeżeli świadomie odrzuca sie jego przykazania.
Idąc do kościoła nie idziemy do księdza tylko do Boga.
Pięć przykazań kościelnych
jedno z nich:
2. W niedziele i święta we Mszy św.. pobożnie uczstniczyć

buahhahahahaa, te zmyslem ze to ten sam Ptys buahhahaha, ale fakt poziom podobny

to już tutaj załącze tą stronke :)

http://www.megaupload.com/?d=MVG0N683 ( czekacie 40 sec i klikacie : Click here to download )

http://www.megaupload.com/?d=MOCSVQJN

hipermarket powienien byc ale nie w centrum Łomży ale za miastem tak jak jest w Białymstoku.

Ciekawe jaki wpływ na wyrok sądu miały rewelacje z ABW?

Wkurza mnie, że znowu rozpocznie się jazda z hipermarketem w Łomży.
Mam nadzieję,że włodarze miasta nie odpuszczą i doczekamy się w Łomży hipermarketu. Nie chce mi się już jeżdzić do Białegostoku czy Warszawki po normalne zakupy.

Makmarc, jak masz coś ciekawego to prześlij na adres: rejestracje.bl@op.pl

Akurat działka jest na trasie planowanej obwodnicy.

Pozdrowienia.

Nasza bis

nowa sprawność harcerska - pedofil?

fajne określenie: harcmistrz :)
...czy dlatego,że chodzi o "te" harce? :)

skakałem z niego na bungi !! (z tych drewnianych poręczy) Fajnie było tylko wystawały z wody takie duże drewniane pale i trzeba było spadając lekko skręcać w lewo, coby główką nie uderzyć.

nie wiedzieć czemu przypomniała mi się stara piosenka Nagły Atak Spawacza "ZHP to k...y i pedały" ;)

w czym wy to ogladacie bo mi nie bangla

e wrzuccie link na forum!

FLOREK WEŹ SOBIE ODSŁUCHAJ TUBE O TYCH SAMYCH PARAMETRACH I SKRZYNIE . SĄ TO DWIE RÓŻNE KONSTRUKCJIE I DWA RÓŻNE RODZAJE DŹWIĘKU. JA JESTEM ZA SKRZYNIĄ. (GŁOŚNIK POLKAUDIO) CHYBA ŻE KTOŚ ROBI Z SAMOCHODU DUDNIOCE PUDEŁKO TO NIECH ZAKUPUJE TUBE.

kurcze ... afera o nic;) ... dziewczyna zrobiła co chciała ... nikt jej nie zmuszał...

1972 to jaka nazwe zaproponujesz ?

Badzcie bardziej tolerancyjni. Czlowik z panstwa Trzeciego Swiata nie koniecznie musi byc zly :P

Swoja droga, po tym zachowaniu Lomzynskiej Uczelni, widac poziomi zainteresowania Rektora i calej kadry naukowej <no comments>

w koncy mamy Demokracje :)

tylko, że część autobusów linii nr 8 jeździ do targowicy a część aż do zakładu zieleni miejskiej - albo tak było kiedyś?

rawer - do buddystow nie mam nic . mili ludzie , prowadzą malutki sklepik w(Sztokholm) ale ,ale! do muzulmanow owszem! i nikt ani nic nie zmieni mego zdania.Byl czas ,że naprawde nie przeszkadzalo mi kto jaki jest lub jakiej wiary - ale pobyt w szwecji i UK nauczył mnie wiele ,a także zadbali o to ci "jednyni prawdziwej wiary".Ostatnie wypadki także dobrze nie wrożą! Chce uczelnia prosperować , prosze bardzo ma Bialorusinow ,Ukraincow, Rumunow, Bułgarow, Chorwatow. don-key------------ ciemnogrod to ty dopiero możesz miec!

Islam nigdy by nie poparł zabijania niewinnych ludzi. Allach ze Świętego Koranu nigdy nie nawoływał do zabijania. Wszystko to jest dziełem kilku wprowadzonych w błąd ekstremistów z marginesu społeczeństwa.
Prawdziwy islam nie ma nic wspólnego z agresja !!

To nie on wpuscil ten filmik na neta!!!!!! do jasnej cholery skonczcie juz ten temat , jestescie zalosni , zrobili co chcieli, laska przeciez wiedziala ze on to kreci... przeciez mogla od razu przerwac ,nie zrobila tego ... wniosek jest wiec prosty...szukala szybkiej promocji wlasnej osoby....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org