Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porażająca indolencja łomżyńskich elit |
Widać źle Cię zrozumiałem, ale co do wyjścia ''na zero'' nie byłbym taki pewny, mogę się założyć, że w galerii pracę znajdzie znacznie więcej osób, niż ją straci w małym handlu, z resztą pożyjemy zobaczymy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porażająca indolencja łomżyńskich elit |
co o tym myślicie??? http://www.facebook.com/pages/18stkaclub/279734018712895?ref=tn_tnmn
|
|
VAG-iem lub innym programem sprawdzisz ale ustawia sie ja zupelnie mechanicznie,
|
|
sipowski robi osobiscie? Gdy pisalem chlopaki mialem na mysli roboli.
|
|
Czyli to są dodatkowe opłaty oprócz przysłowiowego talerzyka, a może niektórzy wliczają te koszty w cenę talerzyka, dlatego o nich nie wspominają? "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
no ja chce isc do technikum na kierunek mechatronik
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czy ktoś z was wie może gdzie w Łomży można sprzedać swoje niepotrzebne nowe i używane ciuchy..?
|
|
Nie polecam P . Kurak odradzam :/ większe szkody ..
|
|
zezowaty:):) raqlan się na mnie nie poznał niestety :) To przytakuje idiota idiocie tzn. ty, jemu :):) raqlan :):) a w tą morde to ja juz od ciebie dostaje od kilku miesięcy i jakos jeszcze tego nie poczułem :) A szkoda bo chętnie bym cie poznał gówniarzu :):)Tak samo ciebie zezowaty:):) Ale wiem że nie stać was obu na odrobine odwagi żeby sie pokazać ludziom na oczy :) Mnie natomiast wiele osób zna a wy potraficie tylko jak kundle ujadac zza monitorów :):) Cwaniaczki z koziej d....y :):)
|
|
A tymczasem dobranoc buraczane liście :):) Ale zapewniam że jeszcze nie jeden raz popiszemy :0 A i mam nadzieję że okażecie się facetami jak trzeba i zechcecie sie któregos dnia pokazać :):) Twardziele w gumofilcach :):) rudy błazen z druhem
|
|
spać **********
|
|
W Łomży nigdy nie będzie żadnej śmiesznej antify więc nie wiem poco wrzucasz tutaj takie śmieci.
|
|
Dzisiaj:)
|
|
Jeżeli chodzi o zaprojektowanie wnętrz to polecam p. Macieja swietnie sie z nim pracuje
|
|
maruda po co mi znac takiego poj*** jeszcze mi swoją chorą wiedzą rozum skurczysz wielbłądzi naplecie utarzany w piasku :):):) i ja nie siedzę sobie tu juz kilka dobrych miesięcy a z miesiąc nie jestem uzależniony jak ty i zarośnięty od pasa w dół jak tatrzanski niedzwiedź który siedzi codziennie przed komputerem na forum któremu matka musi 3 razy dziennie zmieniać pampersy bo nawet dupska do wc nie mozesz ruszyć :):):) a i dobrze że ciebie wszyscy znają bo jesteś taki piękny jak róża co się z kibla wynurza :):) z chorymi jak ty ludzmi co mieli spięcie w inkubatorze się nie zadaję zwłaszcza ze stara musiała cię kwasem karmić nawet za młodu ze taki poj*** jesteś aż szkoda Cię bić :):) i współczuję ,że taką osobę jak ty w książce nie opisali jak matkę madzi
|
|
|
Łomżyniacy sie nie znają.Bo tylko jebane dresy łażą i myślą że żądzą.Ale na śląsku np jest inaczej tu są sami metale skejci,emo 3% to dresi w 80% metale rudy błazen z druhem
|
|
Masakra tutaj pisz oke? Nie wiem co to system operacyjny ale chyba ma to,wytlumaczysz co to jest?
|
|
wszyscy placa tylko nikt nie wyjmuje pieniedzy moze ktos ma komara na czesci interesuje mnie kilka zeczy rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |