Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internauci apelują do radnych Sejmiku o przyjęcie uchwały „chroniącej przed deprawacją” |
No i widzisz zezowaty jak ładnie poprosiłem to i udało się tobie :):) Sam powiedz czy to takie trudne było?? Co prawda zajęło ci to sporo czasu ale jednak sie udało :):) Brawo zezowaty zrobiłes ogromny krok do przodu i oby tak dalej :):) Teraz to już poleci jak z górki :):):) Jedziesz dalej nasza panno młoda:):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internauci apelują do radnych Sejmiku o przyjęcie uchwały „chroniącej przed deprawacją” |
dokładnie, z tego co wiem ma być naprawdę elegancko, zwłaszcza, że właściciele nie są nam obcy ;) ale to już wkrótce :) w końcu będzie można się gdzieś znowu normalnie pobawić ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Re: Internauci apelują do radnych Sejmiku o przyjęcie uchwały „chroniącej przed deprawacją” |
maruda, jesteś żałosny , nic do ciebie nie dociera , pomarzyć dobra rzecz , pisałem , że mnie to NIE INTERESUJE , już nic a nic nie kumasz ? trudno ci to ogarnąć i zrozumieć ? wysil resztki swoich zwojów mózgowych ! mam nadzieję , że jeszcze coś tam w tym twoim pustym baniaku zostało
|
|
zezowaty:):) Dlaczego tak się denerwójesz?? Wszak obiecałeś Andemu prawo pierwszej nocy :):):) jako panna młoda:):):)
|
|
u * miało być ale to z tego podniecenia na twoje amory zezowaty:):):) ***** ***
|
|
zezowaty O jakiej kompromitacji mówisz??? Założyłem temat po to żeby żonę znaleźć i znalazłem :):) Tej która znalazłem nie przeraził mój opis tak jak ciebie :):):):) I nie mów mi o kompromitacji bo gorzej jak ty to w histori tego forum nie skompromitował się nikt :):):):) Zwiałeś z forum jak kundel z podkulonym ogonem skawełcząc głośno wielkimi literami przeprosiny :):) TO BYŁA KOMPROMITACJA !!!!!! Nie miałes tumanie nawet na tyle godności żeby spotkać sie spotkac sie z człowiekim i przeprosić za pomyłkę . I ty do mnie piszesz o kompromitacji ??? Nie masz za grosz honoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a mój temat ? Jak jeden z wielu załozonych :):):) To tyle z mojej storny do ciebie bo widzę że delikatne słowa nie wchodzą w pustą makówke :) JESTEŚ ZEZOWATY HAŃBĄ TEGO FORUM I NIKT JUZ NIE ZWRACA NA CIEBIE UWAGI :):) NIE UDA CI SIE ZAISTNIEĆ PONOWNIE NIESTETY :):):):):) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Jedziemyyy :) ode mnie dzisiaj juz ponad 150 głosów !! :) Mamy już około 500 a jest dopiero 12 :) Gonimy pierwszą 100 !! facmen
|
|
JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo Ostatni raz ci tu BARANIE odpiszę : TAK , pomyliłem się i przeprosiłem , NIKT tu nie skamlał , czy też przepraszał " dziesiątki " razy , jedno krótkie słowo PRZEPRASZAM należało się , bo ktoś mógł poczuć się urażony , miałem przynajmniej tą świadomość i odwagę to powiedzieć , każdy ma prawo do błędu , ale trzeba też umieć się do niego przyznać . Ja popełniłem błąd RAZ , a ty dziaduniu , podstarzały smerfie OŚMIESZASZ się i KOMPROMITUJESZ bezustannie ... marudo , JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ?
|
|
widac ze cos konkretnego sie kroi. Chlopaki jada z nowa elewcja w srodku tez totalna zmiana sie szykuje. Powinien byc jeszcze ogrodek piwny hehe ***** ***
|
|
tereska25 co ty za sarmazony klepiesz??? czasami psy uciekaja i to nie znaczy ze jest im zle. moja suczka uciekala jak miala cieczke.
|
|
Jarku... o co tu chodzi o PRYWATYZACJĘ, czy o MODERNIZACJĘ? Jeśli chodzi o prywatyzację, to mówię NIE!!! Nie można prywatyzować komunalnego monopolisty! Będzie to możliwe po zaistnieniu konkurenta. Inny problem, to modernizacja, która jest procesem permanentnym. I jest to obowiązek Zarządu MPEC i Właściciela. I na koniec kwestia ŚRODKÓW NA MODERNIZACJĘ (wiążącą się, jak się domyślam, z fatalnym dla Polski obecnym PAKIETEM KLIMATYCZNO-ENERGETYCZNYM). Jakie są stanowiska Zarządu MPEC i Właściciela? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Polska rządna i gospodarna, bogobojna i sprawiedliwa PROGRAMEM Polskiego Narodu! JKK
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15162 znalazłem to gdzieś w google i tak sobie myślę czy ten projekt został wdrożony? Wiecie coś na ten temat? Druga sprawa, to mapka zamieszczona w artykule: http://www.4lomza.pl/foto/2008/05/080509063808.jpg z której to wynika że najważniejszymi atrakcjami Ziemi Łomżyńskiej są obiekty religijne i sakralne... ehh w ten sposób na pewno nie przyciągniemy turystów, jakoś zapomniano o Skansenie, Fortach, Muzeum Przyrody oraz dziesiątkach innych ciekawych miejsc które można pokazać turystom, pomijając to że Łomża i region nie jest typowym turystycznym eldorado.
|
|
voodoo, a kto pisał o wzroście bezrobocia jak otworzą się galerie? odpowiadasz na argument który nigdy nie padł. Ja jestem zdania że w zatrudnieniu nic się nie zmieni po otwarciu galerii, ludzie nagle nie będą kupować więcej aby wyżywić wszystkich, gdzieś dojdzie do redukcji punktów handlowych, tego jestem pewien.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja mam możliwość załatwienia pracy dla kobiet ale za Warszawą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |