Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
straszyliście szpitalem... |
andzia C , a ty od ślubu się nie szykujesz ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: straszyliście szpitalem... |
wow
|
|
maruda mierzysz wszystkich jedną miarką , a nie wszyscy są tacy DURNI jak ty czy twoja narzeczona andzia c , unikasz odpowiedzi na pytania ! nie odwracaj kota ogonem , " ŻONĘ " już znalazłeś to powinieneś byś być szczęśliwy
|
|
Najlepiej zobacz na allegro. Nie mniej niż 1000 zł. Drogie są części
|
|
zezowate ty nie zaliczyłeś 7 klas szkółki powszechnej:)) bo inaczej byś wiedział że nie odpowiada się pytaniem na pytanie:)) Wyluzuj wyjdź przed swą posesje zobacz czy ci z oczka wodnego koty rybek nie wyławiają:) popuść na luz:)))
|
|
sugerujesz sie allegro to gratuluje;)
|
|
Gdzie w Łomży kupię orginalne rękawice bramkarskie meczowe
|
|
andzia C , ty lepiej milcz jak do mnie mówisz , bo się OŚMIESZASZ ! durniu smaruj d... , wazelina i jedziesz maruda czeka !
|
|
witam jestem w trakcie urzadzania salonu i marza mi sie takie motylki na ścianie http://img.zszywka.pl/0/0003/1751.jpg http://i2.pinger.pl/pgr447/27d1d6e900146e454e c13b87/motylek%2Bz%2Bmotylki.jpg wiecie może gdzie można takie kupić na allegro nie ma przynajmniej ja nie znalazłam pomocy
|
|
zezowate to już nie masz oczka wodnego i gołembi na dachu? czy tylko twe bogactwo jest wynikiem chorej wyobraźni?
|
|
No i poszedł sobie biedny zez:( CX a szkoda bo miał być naszym świadkiem i panna młoda w noc poslubna :):):):):):)
|
|
I właśnie o to chodzi że Łomża jest biedna, taka galeria to również spożywka gdzie taniej można kupić wiele rzeczy, wiem że gorszych jakościowo , ale pozwoli to na normalne(w miarę) życie wielu rodzinom.
|
|
JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo ... co w tamtym temacie : Szukam żony : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=359047&t=359047 ... skompromitowałeś się i teraz próbujesz zepchnąć go na drugi tor ? tam pokazałeś swoją głupotę , więc kontynuujmy może dalej , niewygodnie ci ? Osobiście nie zamierzam ci TU odpisywać , możesz pisać sam ze sobą , co już czynisz , ewentualnie pisz z " narzeczoną " andzią C , ona reprezentuje taki sam poziom intelektualny jak ty , to się OBIE zrozumiecie dobrze podstarzałe LAWSTORANTKI !
|
|
No nie wiem często tam kupuję i nigdy mi się takie coś nie przytrafiło.
|
|
zezowaty O jakiej kompromitacji mówisz??? Założyłem temat po to żeby żonę znaleźć i znalazłem :):) Tej która znalazłem nie przeraził mój opis tak jak ciebie :):):):) I nie mów mi o kompromitacji bo gorzej jak ty to w histori tego forum nie skompromitował się nikt :):):):) Zwiałeś z forum jak kundel z podkulonym ogonem skawełcząc głośno wielkimi literami przeprosiny :):) TO BYŁA KOMPROMITACJA !!!!!! Nie miałes tumanie nawet na tyle godności żeby spotkać sie spotkac sie z człowiekim i przeprosić za pomyłkę . I ty do mnie piszesz o kompromitacji ??? Nie masz za grosz honoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a mój temat ? Jak jeden z wielu załozonych :):):) To tyle z mojej storny do ciebie bo widzę że delikatne słowa nie wchodzą w póstą makówke :) JESTEŚ ZEZOWATY HAŃBĄ TEGO FORUM I NIKT JUZ NIE ZWRACA NA CIEBIE UWAGI :):) NIE UDA CI SIE ZAISTNIEĆ PONOWNIE NIESTETY :):):):):):) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
wiem ,gdzie na pewno kupisz , http://allegro.pl/rekawice-bramkarskie-select-55-force-grip-r-9-5-i2221747901.html
|
|
zezowate i znowu myślisz o fetyszu:))))) zakazany owoc krąży ci na głowo i nie zmienia się nic:)))
|
|
O to chodzi!
|
|
!Masakra było wprost napisać wchodźcie na mój profil na chomiku:))) Aby pobrać folder jednym kliknięciem, musisz być zalogowany oraz mieć uruchomiony program ChomikBox. ChomikBox to sympatyczny, animowany chomik na Twój pulpit - program wysyłający i pobierający pliki. Pobierz ChomikBox Nic nie moglem pobrać:(((
|
|
Popatrz na stronach gdzie wojsko wyprzedaje sprzęt.
|
|
Powtarzasz sie znowu zezowaty:):):) Znowu cos ci zablokowało umiejętnośc trzeźwego rozumowania:):) a może i nie zablokowało :):) Najprawdopodobniej takiej umiejętności nie posiadałeś nigdy w zyciu :):):):) Kasia..
|
|
zezowate nie raz popełniłeś błąd:))))) "NIKT tu nie skamlał " o przeprosiny bo z ust takiego człeka nic nie są warte przeprosiny. Nie wybielaj się bo nie jedno tu osobę posmarowałeś. Przypomnij sobie ale ty nawet tego nie potrafisz:)))
|
|
andzia c , ty DEBIL jesteś tak jak twoja " oblubienica " maruda , czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem tekst ? czy ja pisałem , że ktoś skamlał o moje przeprosiny ? zostaw to pisanie bo nic nie kumasz , do wideł się weż !
|
|
maruda , chcesz i masz : ZDZIECINNIAŁY STARUSZEK , PODSTARZAŁY LAWSTORANT , o dziecinnym rozumku , przypadek geriatryczny z zaawansowaną chorobą Alzheimera i DEMENCJĄ STARCZĄ , ... mało , czy jeszcze coś dopisać ? PS : niezdecydowany , marudny typek o rozdwojonej jażni , pączkujący KLON na forum 4lomza , oblubieniec andzi C , a czy GEJ czy TRANS to jeszcze się nie zadeklarował , pisał tylko , że bierze ślub z tym 48 letnim prawiczkiem z podkolneńskiej wsi , a kto tam ma robić za BABĘ , czy OBIE narzeczone czy na podmiankę , to już niech sam odpisze .
|
|
?
|
|
A może znasz jakieś adresy takich stron
|
|
http://shinybox.pl/?ref=454afab pod wyżej wymienionym adresem po rejestracji co miesiac darmowa paczka próbek perfum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |