Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
K O N I E C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K O N I E C |
Galerie przeszkadzają , wiatraki szkodzą , ścieżki rowerowe złe , bulwary niepotrzebne , propozycja zrobienia z hali targowej centrum gastronomiczno-kulturalnego na Starówce , też głupia , co jeszcze ? Akcja ogólnopolska : 100 placów zabaw Nivea - klapa , teraz akcja : Szkółki piłkarskie - też czarno to widzę , Projekt edukacyjny "Gdzie jest prawdziwe Podlasie"- ??? Tylko krytykować , wszystko negować , wieczni malkontenci , a NIC się nie chce i nie opłaci . Może tak jakiś pomnik Chrystusa Zbawiciela postawimy , tylko ze trzy razy większy jak w Świebodzinie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: K O N I E C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K O N I E C |
Wiesz, też się dobrze uczyłam, laureatka itd. Ale szczerze żałuję, że nie poszłam do PG6, a wybrałam jedynkę. Nie powiem, bo niektórzy nauczyciele są naprawdę wspaniali(mniejszość), ale panuje straszne chamstwo. Nie polecam, bo żałuję:)
|
|
Ty się nie interesuj kto kim będzie tylko prezent godny szykuj :):) Jako świadek zastąpisz nam pannę młodą w noc poślubną :):):) DiDi
|
|
Marrrruda Ty żony szukasz? oj coś marudzisz :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|