środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niemiecki szaber jak podczas II-giej wojny.

800 tys. zł netto zysku w ubiegłym roku przyniosło Miejskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej w Łomży. Mimo, to władze miejskie rozważają możliwość restrukturyzacji firmy w tym także niewykluczona jest prywatyzacja. Powodem w ocenie władz Łomży jest konieczność dostosowania spółki do dyrektyw Unii Europejskiej w zakresie emisji dwutlenku węgla. Wiąże się to z modernizacją miejskiej ciepłowni, która z informacji jakie uzyskaliśmy kosztować może od 15 do 20 mln. zł. Póki co władze Łomży zastanawiają się czy na taką inwestycję ich stać, czy trzeba szukać alternatywnych metod. - Pytanie jest proste, czy Nas jako miasto i sam MPEC będzie stać na przeprowadzenie takiej modernizacji, by obniżyć emisję, a więc zastosować alternatywne źródła ciepła. Ja na spotkaniu z załogą mówiłem, że to nie jest decyzja, to tylko rozważenie możliwości ewentualnej prywatyzacji MPEC-u - mówi Prezydent Łomży Mieczysław Czerniawski.

Władze Łomży w celu rozważania różnych wariantów także prywatyzacji poproszą o konsultację jedną z warszawskich kancelarii prawnych. Jednakże tym samym podkreślają, że wczorajsze spotkanie z załogą MPEC-u to tylko dmuchanie na zimne i szukanie odpowiedniego rozwiązania .

Pytam sie poco nabiac kase kancelariom prawnym. Cel Spolki jasno okresla dzialalnosc.

CELE DZIAŁANIA MPEC w Łomży Sp. z o.o.
Celem firmy jest zapewnienie Klientom niezawodnej dostawy ciepła po możliwie najniższej cenie.

MPEC w Łomży Sp. z o.o. prowadzi działalność gospodarczą polegającą na produkcji, przesyłaniu i dystrybucji energii cieplnej w oparciu o wydane koncesje w zakresie:

- na wytwarzanie energii cieplnej nr WCC/227-ZTO/439/W/OLB/2007/OG z dnia 13 lipca 2007 roku,

- na przesyłanie i dystrybucje energii cieplnej nr PCC/241-ZTO/439/W/OLB/2007/OG z dnia 13 lipca 2007 roku.

Obie koncesje ważne są do 15 października 2023 roku..

Czy prywatyzowac MPEC , tak ale tylko przez GPW , sprzedajac 40% udzialow. Miasto nigdy nie powinno utracic kontroli nad Spolka. Firmie potrzebne sa srodki na inwestycje , takie inwestycje ktore pozwola oprocz wytworzenia ciepla produkowac energie elektryczna. Dlaczego nik nie rozwaza mozliwosci wybudowania przy Firmie biogazowni , ktora moglaby pracowac na komunalnych smieciach , produkcji biopaliwa II generaqcji. Wszystko jest mozliwe.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niemiecki szaber jak podczas II-giej wojny.

a co ma piernik do wiatraka ?

tobie gorzej ?
co ty z tym Śniadowem ?
obie z andzią C macie jakąś obsesję , tamta , że ja mieszkam w Konarzycach a ty , że w Śniadowie ?

oj , dziewczynki demencja starcza i choroba Alzheimera wam już doskwiera !

A czego Ty mozesz chciec od starego 48-letniego chlopa ze wsi spod Kolna. Chyba ze TYLKO towarzystwa. :D:D

maruda , idż już spać , dobrze ci radzę , wyśpisz się to może jutro trochę lepiej się poczujesz i przejdzie ci ta pomroczność jasna ,

Te emocje to chyba cię tak trzymają przed ślubem ?
Boisz się , że się wyda , że WIANEK dawno temu popłynął ?
wiesz chociaż KTÓRY chłopak ci go zabrał ?

a właściwie , to gdzie wy sobie ładne mężczyzny , dziewictwo sprawdzacie ?
bo błonę , to chyba miałeś tylko w uchu ?

... tak czy siak , niech MOCZ będzie z tobą marudo i twoim oblubieńcem !

Widzę zezowaty że jednak przejałeś sie moim i andego C ślubem :):)
Bez obaw zezowaty:)
Napisałem ci wcześniej że w noc poślubną za pannę młodą będziesz robił

A pisałes że jesteś hetero :):):)hahahaha

To jaki w końcu jesteś ?
Bo z kazdego twojego słowa zazdrośc bije aż w oczy razi :):)

A poza tym, to najbardziej bije od ciebie tęsknotą za rozumem zezowaty:):):)

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Ja się uczylam i w PG6 i w 1LO i polecam, naprawdę. Nie będziesz żałowała. Szkoła specyficzna, ale przygotuje cię do studiów i życia. No i ludzie - przyjaźnie na całe życie, np. w moim przypadku. :-)

maruda , ja nic nie mam przeciw GEJOM , oby tylko jak najdalej ode mnie ,
w wasze układy sercowe się nie mieszam , jak możecie jeszcze podstarzałe mężczyzny , to się bawcie ( ciekawe jak taki seks dwóch staruszków wygląda , musi być to szokujące ) ,

a i w temacie : TEST pisałeś , że robisz sobie testy na gejostwo , ja nie muszę , ZAWSZE wiedziałem kim jestem , byłem , jestem i będę HETERO ,

ty widać masz i miałeś z tym problemy , potrzebujesz testów , żeby się określić ?
może ty TRZECIA płeć jesteś ?
może TRANS ?

maruda , prześpij się , a jutro to sprawdzisz ,
nie wiesz co masz w majtkach ?

panda19833 wlasnie twoje zachowanie w tym poscie to trollowanie...

Treść jest ukryta

zezowaty:):)
Ty to jak historyk jesteś :):)
Grzebiesz w smieciach i wyszukujesz swoje dziwne teorie:):):)

rudy błazen z druhem

No jak to wszystko ma być na nasz koszt?:) a on co przyjdzie na gotowe! nie ładnie zezolu:)))

gdzie można obejrzeć to cudo?

JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo

" Umizgi zezowatego do marudy :):) " ?????????????

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=510058&t=510058

... co w tym temacie : Szukam żony ,
... skompromitowałeś się i teraz próbujesz zepchnąć go na drugi tor ?
TU , pokazałeś swoją głupotę , więc kontynuujmy może dalej ,

niewygodnie ci ?

Osobiście nie zamierzam ci TAM odpisywać ,
możesz pisać sam ze sobą , co już czynisz , ewentualnie pisz z " narzeczoną " andzią C , ona reprezentuje taki sam poziom intelektualny jak ty , to się OBIE zrozumiecie dobrze podstarzałe LAWSTORANTKI !

marudo , JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ?

Jak więc to wszystko dzieje się naszym kosztem? :) On też przyjedzie przygotowany! Nie jestem zbyt build now gg uprzejmy.

co tu sie ostatnio odp.erdala na tym forum

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org