Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy rodacy, - przeżyliśmy platfusów, przeżyjemy wirusów. |
Oj zezowaty zezowaty:):) Za cieniutki jesteś żeby mnie wnerwić :):) Posłuchaj dobrej rady:) Zacznij brać psychotropy bo masz halucynacje robaczku :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy rodacy, - przeżyliśmy platfusów, przeżyjemy wirusów. |
ależ marudo , ja chcę tylko tobie zdziecinniały dziadziuniu pomóc , oj , niegrzeczny jesteś , pomoc odtrącasz ? PS : Chyba się nie gniewasz za tego DZIADZIUNIA ??? , wszak dziesiątki razy sam o sobie tak pisałeś .
|
|
?
|
|
Szkoda, że tak mało :( ale liczą się 3pkt dopisane na nasze konto :D
|
|
A ty robaczku Śniadowski dalej sam ze soba gadasz hahaha:):):) to cóz mi pozostało ? Miłej pogawędki tylko tobie życzyc :):) Wiesz zezowaty? Andy C to przy tobie był jednak geniuszem intelektu :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Na podstawie wczorajszego dnia zrobiłem przegląd sytuacji. A więc wczoraj zdobyliśmy 883 głosy. W tym dniu z drużyn które są przed nami, 26 ekip zebrało mniej głosów. Wszystkie inne ekipy więcej. Czyli możemy przeskoczyć tylko te 26 bo reszta się oddala. na domiar złego z ekip które są za nami, 5 uzyskało lepszy wynik niż my, czyli może nas przeskoczyć. Trzeba więc poczynić jakieś kroki organizacyjno - mobilizacyjne bo będzie doopa.
|
|
czy jest cos co wam sie podoba??bo jakakolwiek inwestycja wto miasto wywoluje oburzenie...jebnijcie sie w dekiel... jak czytam wasze posty wy anty na wszystko az mi sie niedobrze robi...jak to miasto ma przyciagac inwestorow czytajac fora takie jak to i wypowiedzi zazwyczaj ciemnogrodu ktory jest wiecznie niezadowolony ze wszystkiego..czy wy choc siebie lubicie i sie sobie podobacie???
|
|
wikipedia...tekst skopiowany Borys-50
|
|
To moje gratulacje , nareszcie się spełnisz , PS : kto tam u was za BABĘ robi ? ty masz być MĄŻ czy ŻONA ? a może się wymieniacie ? Pytam tak z ciekawości , bo jak mam być świadkiem na waszym ślubie , to muszę wiedzieć kto jest kto ? marudo , a będziesz miał WIANEK , czy już dawno temu straciłeś ?
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |