Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korekta w liście 19 krajowych \"szpitali koronawirusowych\". Zamiast Częstochowy - Tychy |
Masakra ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korekta w liście 19 krajowych \\\"szpitali koronawirusowych\\\". Zamiast Częstochowy - Tychy |
nie dostałem i pewnie nie dostane, tego sie spodziewam chyba nie jestem tym szczesciarzem
|
|
Re: Korekta w liście 19 krajowych \\\"szpitali koronawirusowych\\\". Zamiast Częstochowy - Tychy |
Czy ktoś wie gdzie przeniósł się punkt taniej prasy (ten w czerwonej budce z dworca PKS) ?
|
|
co w tym jest smiecznego? nie wiesz co to znaczy stała praca? to ja Ci nie będę tego tłumaczyc. Sprzątnięcie mieszkania to jest jednorazowa praca a ja potrzebuje normalnej pracy. Pozostaje chodzic i pytac,na tym forum nikt powaznie nie podchodzi do spraw. Pozdrawiam.
|
|
czekaj czekaj @precz_z_wiatrakami - wszystkich, którzy nie są za tobą wyzywasz, a ciebie wyzwac nie można bo wtedy wszyscy z Łomży są głupsi niż ty? Masz racje, zbieraj manatki i wyjazd stąd. Mówisz, że to typowe polactwo... to co ty robisz to jest właśnie typowe polactwo! Przeczytales coś i dziwnych teoriach związanych z wiatrakami i buba. Noooo tak, przecież narzekanie na wszystko i wszystkich to nie domena typowego polaka. Ogarnij się człowieku, każdy ma prawo do swojego zdania, a ja w to co piszesz po prostu nie wierze, bo nie masz na to żadnych dowodów, ani żadnych faktów potwierdzających twoją tezę. Tego typu wiatraki potrafią wyprodukowac o wiele więcej energii elektrycznej niż ci się zdaje, no ale przecież ty jesteś fachowcem w tej dziecinie i wiesz lepiej :D aahahaha
|
|
Tak że - ślij maile. Zawsze CV + krótki list motywacyjny. Zanim wyślesz list - wcześniej daj go przeczytać drugiej osobie. Bierz, co się trafi, bo później łatwiej zmienić pracę na lepszą, niż szukać od razu dobrej oferty ze stopy bezrobotnego. Powodzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |