Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wstyd na cały świat |
Może ktoś ma lub wie kto ma do sprzedanie rower dla osoby niepełnosprawnej (na trzech kółkach).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wstyd na cały świat |
zachowam to dla siebie... naprawde to nie miejscew do takich rozmów..
|
|
A kto takiej nauczki nie dostał ;) Jeśli chcesz to zaproszę na prywatną rozmowę, chyba, że ja też nie powinienem o tym wiedzieć ;))
|
|
dobre :)
|
|
witam szukam fryzjera dla yorka
|
|
hej a jaki dzisiaj dzień ???? :) środa ?????
|
|
Just22 gregbeatz@interia.pl :-)
|
|
fajno mi :) a też chcesz ze mną pracować ??? :):)
|
|
moze
|
|
: sloneczko666 spytam jutro mojej siostry ona w domelu pracuje tam gdzie tego tamtego i dam ci znać ok ??? jeżeli ci na tym zależy ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
powaznie pytałam kurcze :)
|
|
to żadna nowość że w polo jest stara wędlina, z reszto jak się chce świeżej wędliny to na pewno nie szuka się jej w marketach bo wiadomo że tak są nie świeże
|
|
Znów zawiść? trzeba sie przekonać nim sie cos ocenia. "raqlan" masz kompleksy? przykro Nam Wszystkim ale zachowaj je dla siebie
|
|
1. Reszel 3500 głosów dziś, 2. Górne Grądy 3500, 3. Chełmża 2800, 4. Gonne Małe 3200, 5. Wieliszew 2200, ..... 137. MŁKS Łomża 818 głosów Jak to barakus jeden z Glosujących zapytał gdzie są zawodnicy i ich Rodzice, którzy powinni być żywo zainteresowani całą akcją? Mix, Sumo... i wielu innych zaangażowanych w Akcję- Wielkie Dzięki, możemy zawsze na Was liczyć, to budujące. Nie pozwólmy, żeby nasz wkład rozpłynął się w marazmie i stwierdzeniach typu: "i tak się nie uda", "a po co to","nie mam czasu", "a kogo to obchodzi" czy " w Łomży to mamy samych malkontentów" ...W Reszlu, Górnych Grądach, Chełmży, Gonnach Małych, Wieliszewie i 136 miejscowościach małych i dużych to się udaje... W sklepiku ŁKS-u na St. Rynku są do dostępne plakaty i ulotki, każdy może mieć wpływ.. KAŻDY GŁOS JEST WAŻNY !!!
|
|
maxicosi
|
|
Przykra spawa to życie i ta śmierć taki sam owoc zakłamania jak ten Jej - Wasz - nasz ********** Kościół parafialny. Jak zaślepieni modlitewnikami kapłani zafascynowani nie tylko katastrofą smoleńską onegdaj innymi odległymi sprawami i całym tym religijnym gównem zatęchłej zdeprawowanej wiary oderwą się od zakłamania które kaleczy tu życie - porzucą swoją parafialną morderczą religijność to może w końcu zrozumieją proste słowa: Nawracajcie się i żyjcie Ewangelią albo idźcie z tym swoim Kościołem do Diabła Te słowa kieruję do Biskupów Łomżyńskich a szczególnie "pajaca" Bronakowskeigo który stosuje "medyczne" a nawet psychotechniczne - radykalne metody walki z patologią. To nie jest trudne ale na początku drogi zburzcie wasze parafialne świątynie a Ja w 3 Dni odbuduje swój (wasz) Kościół na nowo - to nadal aktualna parafraza słów Jezusa wobec życia nie tylko Oli w którym zabrakło... Każdy z Was dobrze wie czego i dlaczego Jej zabrakło chyba że nie wie to niech się ta ich CURVA (łac.) Duchowość w końcu dowie zanim będzie za późno dla innych rodzin niekoniecznie smoleńskich. Może ktoś z Was pochyli się do prawdy nad Katastrofą Łomżyńską Wyrazy współczucia i rozgoryczenia - kondolencje oby nikogo więcej w życiu to nie doświadczyło Borys-50
|
|
dziekuje
|
|
polis dzięki Twojemu postowi kierownik. kierowniczka nie pojedzie na wycieczkę zagramanice:))) za sponsorowaną przez polo ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |