środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wstyd na cały świat

Może ktoś ma lub wie kto ma do sprzedanie rower dla osoby niepełnosprawnej (na trzech kółkach).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wstyd na cały świat

zachowam to dla siebie... naprawde to nie miejscew do takich rozmów..

A kto takiej nauczki nie dostał ;) Jeśli chcesz to zaproszę na prywatną rozmowę, chyba, że ja też nie powinienem o tym wiedzieć ;))

dobre :)

witam szukam fryzjera dla yorka

hej a jaki dzisiaj dzień ???? :)
środa ?????

Just22 gregbeatz@interia.pl :-)

fajno mi :)
a też chcesz ze mną pracować ??? :):)

moze

: sloneczko666
spytam jutro mojej siostry ona w domelu pracuje tam gdzie tego tamtego i dam ci znać ok ???
jeżeli ci na tym zależy ?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

powaznie pytałam kurcze :)

to żadna nowość że w polo jest stara wędlina, z reszto jak się chce świeżej wędliny to na pewno nie szuka się jej w marketach bo wiadomo że tak są nie świeże

Znów zawiść? trzeba sie przekonać nim sie cos ocenia.
"raqlan" masz kompleksy? przykro Nam Wszystkim ale zachowaj je dla siebie

1. Reszel 3500 głosów dziś,
2. Górne Grądy 3500,
3. Chełmża 2800,
4. Gonne Małe 3200,
5. Wieliszew 2200,
.....
137. MŁKS Łomża 818 głosów

Jak to barakus jeden z Glosujących zapytał gdzie są zawodnicy i ich Rodzice, którzy powinni być żywo zainteresowani całą akcją?

Mix, Sumo... i wielu innych zaangażowanych w Akcję- Wielkie Dzięki, możemy zawsze na Was liczyć, to budujące.

Nie pozwólmy, żeby nasz wkład rozpłynął się w marazmie i stwierdzeniach typu: "i tak się nie uda", "a po co to","nie mam czasu", "a kogo to obchodzi" czy " w Łomży to mamy samych malkontentów"

...W Reszlu, Górnych Grądach, Chełmży, Gonnach Małych, Wieliszewie i 136 miejscowościach małych i dużych to się udaje...

W sklepiku ŁKS-u na St. Rynku są do dostępne plakaty i ulotki, każdy może mieć wpływ..
KAŻDY GŁOS JEST WAŻNY !!!

maxicosi

Przykra spawa to życie i ta śmierć taki sam owoc zakłamania jak ten Jej - Wasz - nasz ********** Kościół parafialny.

Jak zaślepieni modlitewnikami kapłani zafascynowani nie tylko katastrofą smoleńską onegdaj innymi odległymi sprawami i całym tym religijnym gównem zatęchłej zdeprawowanej wiary oderwą się od zakłamania które kaleczy tu życie - porzucą swoją parafialną morderczą religijność to może w końcu zrozumieją proste słowa:

Nawracajcie się i żyjcie Ewangelią albo idźcie z tym swoim Kościołem do Diabła

Te słowa kieruję do Biskupów Łomżyńskich a szczególnie "pajaca" Bronakowskeigo który stosuje "medyczne" a nawet psychotechniczne - radykalne metody walki z patologią.

To nie jest trudne ale na początku drogi zburzcie wasze parafialne świątynie a Ja w 3 Dni odbuduje swój (wasz) Kościół na nowo - to nadal aktualna parafraza słów Jezusa wobec życia nie tylko Oli w którym zabrakło...

Każdy z Was dobrze wie czego i dlaczego Jej zabrakło chyba że nie wie to niech się ta ich CURVA (łac.) Duchowość w końcu dowie zanim będzie za późno dla innych rodzin niekoniecznie smoleńskich.

Może ktoś z Was pochyli się do prawdy nad Katastrofą Łomżyńską

Wyrazy współczucia i rozgoryczenia - kondolencje
oby nikogo więcej w życiu to nie doświadczyło

Borys-50

dziekuje

polis dzięki Twojemu postowi kierownik. kierowniczka nie pojedzie na wycieczkę zagramanice:))) za sponsorowaną przez polo ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org