Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Awantura w szpitalu |
cichy :) Trudno takie życie :) Brakowało Ciebie przez ten tydzień i temat prawie martwy był , no ale wróciłes to wszystko zapewne wróci do normy i znowu będziemy słuchali miłych dla ucha nutek :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Awantura w szpitalu |
Autor: Zenit (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-04-12 23:17 Ma mnie załatwić moją WŁASNĄ fotką? Podać Wam link do fejsa? Nie ma problemu skoro dla Was to takie niesamowite, ja się swojej facjaty nie wstydzę ;) ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Zenit:) to był przytyk do zezowatego , on lubuje się we wklejaniu fotek ludzi :):)
|
|
mi Was rowniez brakowalo :) marudo jak sadzisz? :) wg mojej opinii przydalaby sie 5 odslona tematu. Co na to autorka nasza wspaniala ? :) http://www.youtube.com/watch?v=TgqSueGoEJw[/url}
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=TgqSueGoEJw
|
|
Ale zapomniałeś wspomnieć, że Twoja rodzina opanowała urzędy :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czasem sie tak zastanawiam czy kultura osobista i szarmancja nie sa juz pożądane u wpółczesnych kobiet?
|
|
Czcza gadanina, nikt mi nie wmówi, że kawiarenka zamiast porządnego zakładu pracy podniesie poziom życia lub, jak kto woli zatrudnienia w mieście. Poza tym istnienie fabryk nie wyklucza istnienia miejsc obywatelskich, snobistycznych schadzek. Powiem więcej, nawet je warunkuje, bo kto będzie się tam zbierał i czym za kawę zapłaci? Bądźmy poważni, a artykuł ma ma dla mnie jakiś dziwny, dwuznaczny i tendencyjny charakter.
|
|
Alez prosze cichociemny:)) Mowisz-masz;))
|
|
przecietna cena to 150zl za osobe
|
|
|
Mówisz o przyzwyczajeniu :) Sama napisałaś: chociaż wie, że jest źle i tak nie odejdzie. W tym przypadku mówimy o "złym" partnerze, w/w dupku. Takie uczucie nie jest już zdrowe a po pewnym czasie robi sie z tego związek patologiczny.
|
|
zle mnie zrozumieliscie .. dla jednych dupek to bedzie ten co ją okłąda ile wejdzie a dla innej dupkiem bedzie ten co zabaluje czasem z kumplem:) mi chopdzilo o cos innego niz Wam..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |