poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Życzenia dlaTadeusza Wielkiego

Zambrów to tez Ziemia Łomżyńska. :)

apostata

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Życzenia dlaTadeusza Wielkiego

Fakt było by to wygodne i chyba nie ma większych problemów by wprowadzić takie rozwiązanie. W Białystoku bilety miesięczne można kupić w wielu miejscach i co ciekawe są to bilety na okaziciela.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Przepraszam Panowie, ale nie mogę sobie odmówić :)

Linux to jeden wielki problem...

Pozdro.

Autochton!
Najlepiej daj zarobić fachowcom, masz nowo powstałą firmę komputerową na Konstytucji 3 Maja 2A/57 (obok Warty). Chyba gdzieś niedaleko mieszkasz. Dwa kroki i kłopot z głowy, sam wszystkiego nie zrobisz.

Pozdrowienia.

apostata

Tych naszych łomżyńskich fachowców to ja już poznałem z braku fachowości i wciskaniu kitu. A linuxa to wątpię , żeby dobrze znali. Powoli i sam dojdę , prawie wszystko sam pokonfigurowałem.

Hipokryzja do potęgi,pewnie chłopina tak się przejął tym problemem ,ze musiał się napić....hańba ci moritz(Michał) Kto się założy ze mną że p.Chajewski wygra następne wybory na burmistrza? ,ale niestety teraz to już Jedwabne musi sie zrzucić na kierowcę.

wiecie co
w łomży są strasznie drogie bilety nie wiem czemu?
ile kosztuje teraz szkolny miech w tym szacownym nieście.bo w warszawie 33zł ale w stolicy to sie jeździ a w łomży to zima tylko cieżka jest a latem to rower albo spacery polecam

Nie polecałbym słabego fachowca. Znam go z dobrej strony. Jest to chłopak młody, jeszcze nie zmanierowany. Jeżeli chcesz mieć poważniejsze kłopoty to "zrób to sam".

Pozdrowienia.

wiecie co
wyjechałem z mojego miasteczka do stolicy i jakbym sie w czasoprzestrzeniu przeniusł.na prawde jest tak źle?
ja sie tam zawsze czułem bezpiecznie w łomży.nawet na dworcu.
mówiąc szczerze w dzień jest w mieście groźniej niż w nocy bo o 2.00 to ja zywego ducha nie spotkałem a w dzień to różnie.ale warto przyintwestwać w teleskopówkę albo jakiegoś samoróba

rudy błazen z druhem

witam
ja tam regularnie odwiedzam sh w poszukiwaniu demobilu.jest super tani.ale inne ciuchy kupuje raczej w normalnych sklepach<w sumie nie weim czemu>
ale muszę powiedzieć że w wawie jest klub siedemdziesiątka i jak ktoś sie ubierze w stylu lat 70-tych to wchodzi gratis.wiec wszyscy na zakupy do sh i wjazd za darmoche.niech żyją sh.pozdrowiam szperusi

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

a w Boga też wierzysz bo go widziałeś???

Myślę, że znany śledczy Roman G., który już wkrótce zawita do naszego miasta, rozwiąże tę sprawe raz-dwa!

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org