środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie jest Unia Europejska ?

To szanelko zalezy tylko i wylacznie od Ciebie:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie jest Unia Europejska ?

Omania:):)
Dał bym ci buziaka ale sie wstydzę przy ludziach :(
:):)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

szukam jakiejkolwiek pracy moze ktos mi pomoze...

martuchnam ja rozumiem ale kto o zdrowych zmysłach wziąłby się za układanie za 13 złotych od metra! Jeśli leci się duże pomieszczenie to można jeszcze jakoś na tym wyjść ale jak wejdzie się w kanciapy typu łazienka i jest więcej pie*dolenia no to nie ma nawet o czym rozmawiać.

CHWDP

Zenit dobrze napisał bo wszyscy mają nas dziewczyny za te łatwe i szybkie bo jak dziewczyna pójdzie z chłopakiem na drugiej randce do łóżka to zaraz k.... a facet jest ok bo chciał ją tylko sprawdzić a może to dziewczyna chciała sprawdzić faceta. Są łatwe dziewczyny tak samo jak łatwi faceci także każdej sytuacji nie możemy oceniać w ten sam sposób.

1lo - bardzo fajna szkoła, negatywne opinie o niej wygłaszają zwykle osoby, które nie miały z nią żadnej styczności. bardzo dobre przygotowanie do matury, niepowtarzalny klimat, wspaniali ludzie ;)

No juz ktorys raz sie nacielam na smierdzaca i stara wedline w POLO MARKET, przestrzegam po prostu :(

Acha. Wiatrak super, żeby tylko się kręcił. A ten "nasz" od kilku dni jak zamurowany. Daje ekologiczny prąd że aż iskry lecą.....

pewnie nie zdązyli podac jej zabiegowi odswiezania.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

dam obciągnąć ;ppppp

Ostatnio przechodząc koło radiowozu w Łomży zauważyłem ze maja totalnie łyse opony, co stwarza zagrożenie w ruchu na dowód dołączam zdjęcie. Teraz pytanie kto dopuścił taki samochód do jazdy. Totalna kompromitacja dla Łomżyńskiej Policji.

Ma mnie załatwić moją WŁASNĄ fotką? Podać Wam link do fejsa? Nie ma problemu skoro dla Was to takie niesamowite, ja się swojej facjaty nie wstydzę ;)

najlepszy klimat i najlepsze dziewczyny ze wszystkich średnich z Łomży :D

Bo wędlinę to się kupuje w sklepie patronackim masarni, zawsze świeża.

podbijam temat, jak jest obecnie z rejestracją bezrobotnych?

Witam, w tych testach najgorsze jest to ze nie wiadomo jak zaznaczać odpowiedzi zeby wpasować się w zgodny profil. Jest zadanie w którym trzeba wskazac najbardziej podobną figurę do pierwszej figury która jest wyjściowa. ja zaznaczałem zawsze drugą bo im dalej tym bardziej zdeformowane się robią. Jakie są wasze opinie po teście?????Jeszcze do tego okres oczekiwania na kolejny test ms ok 22 miesięcy bo z tego co się orientuje to ponownie dokumenty można składać po upływie 12 m-c od badania testem ms. To jakaś porażka

Jest weekend jest !sex.

Dzieci są przyjmowane w wieku tak od około roku.Koszt miesięczny zależny jest od tego ile godzin dziennie dziecko spędza w przedszkolu. Pięć godzin dziennie jest bezpłatnych(8-13) każda dodatkowa jest płatna 1,80zł/h plus do tego 3,60zł dziennie stawka za żywienie.Więc jak policzyć jeśli dziecko jest tylko te pięć godzin to za jeden miesiąc wychodzi ok.70zł,a przy przebywaniu przez osiem godzin to ok.200zł .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org