Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ledwie POwołali już chcą ustąpienia... |
zezowate ten najdroższy adwokat na świecie tobie powiedział wprost czy wója google:)))))))) haha... policja może wyważyć drzwi od obory każdej porze dnia i nocy:))) ale to informacje musisz wygóglać:)))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ledwie POwołali już chcą ustąpienia... |
Nie wiem ile masz lat ale Twoje argumenty są na poziomie gimnazjalnym, ja nie mówię, że nie popełniam błędów ale Ty zacząłeś je wytykać pierwszy i ciekaw jestem u kogo można naliczyć ich więcej. Widzę też, że wszystkie tematy z forum znasz na pamięć brawo brawo!! Na pewno życie erotyczne masz tak bujne jak wyobraźnię i czuprynę na Twojej łysinie ;)
|
|
zezowate nie pod choć do krów od ogona bo racico dostaniesz:)))
|
|
|
angel123 byłaś już w schronisku ?
|
|
jesli przetrwałeś to masz urwisie http://www.youtube.com/watch?v=RathjP1yqHo&feature=related po tym już bedziesz tarzał sie po dywanie http://www.youtube.com/watch?v=_W0NDhexs70&feature=related ![]() rudy błazen z druhem
|
|
bardzo miło, właścicielka sympatyczna
|
|
Zawsze jak jestem w Polo to omijam lodówy z wędlinami, nigdy nie wyglądały na świeże :-[ Kasia..
|
|
włascicielka jest wporzadku kobietą. Bardzo ladną córkę ma :) A praca idz porozmawiam, tam najlepiej sie dowiesz co i jak.
|
|
A. Jeszcze raz spróbuję przemówić do wyobraźni. Pod każdym wiatrakiem, w ziemi "leży" kilkaset ton betonu.
|
|
ziom oka ty tak nie zachwalaj bo w piekarni dobrej pracy nie ma a i płacą pół pensji! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj http://www.AWSurveys.com?R=andreo -ankiety dobrze płatne
|
|
Nikt nikogo na siłę nie zmusza do pracy, jak komuś nie odpowiadają warunki, to nie musi podejmować pracy. W Łomży jest ok 7k bezrobotnych i dla większości byłaby to jakaś alternatywa. Miasto też miałoby z tego dochody. Ja osobiście wolałbym pracować na śmieciowych warunkach, choćby dla zdrowia psychicznego, żeby nie siedzieć w domu i czekać aż mi spadnie z nieba. Po jednym inwestorze może przyjdą kolejni i się okaże że będzie można zmieniać pracę, awansować a z doświadczeniem będzie łatwiej.
|
|
Zabieram zwykle kumpla z przykoszarowej do pwsip, teraz szybciej będzie iść na piechotę bo z 3km mam 6,5km drogi do szkoły... Mogli dać zakaz od 3,5t i byłoby dobrze, a nie zamknęli drogę dla wszystkich.
|
|
![]() Ze względu na wydarzenia w Białymstoku (bilans niedzielnej "akcji" faszystów- jedna ofiara śmiertelna i dwie ranne), na kolejne ataki faszystowskich bojówkarzy, kolejne zranione osoby, narastającą atmosferę terroru w tym mieście, wzywamy do ogólnopolskiej manifestacji antyrasistowskiej w Białymstoku! Wydarzenie na Facebooku. Jako Warszawska Akcja Antyfaszystowska jesteśmy przekonani o konieczności takiej reakcji. Jesteśmy w kontakcie ze środowiskiem białostockim, które jest tego samego zdania. Są sytuacje, gdy nie wystarczy oburzenie medialne, gdy nie wystarczy samo dochodzenie policyjne, w których nie wystarczy jedynie marsz milczenia... Są sytuacje, kiedy jedyną słuszną odpowiedzią jest głośna i zdecydowana reakcja społeczna. Reakcja solidarna ze wszystkimi ofiarami skrajnie prawicowego terroru. Reakcja, która powinna być początkiem końca tego, co dzieje się od lat w Białymstoku. Wzywamy całe Porozumienie 11 Listopada do przyłączenia się do naszego apelu. Wzywamy wszystkie inne środowiska podobnie jak my oburzone skalą przemocy o podłożu rasistowskim. Wzywamy do jednej dużej manifestacji pod hasłem "Stop faszystowskiej przemocy". Chętni do wzięcia udziału w białostockiej demonstracji mogą zakupić bilety na wspólnie organizowany autokar. Bilety do nabycia od czwartku (12.04) do soboty (14.04) do godz. 14:00 w "VegeMieście" (Warszawa, ul. Chmielna 9a). Koszt przejazdu: 20 zł (wyjazd 8:30 z centrum warszawy, powrót 19:00). ![]() ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Jaka szkołę polecacie po gimnazjum dla przeciętnego ucznia?
|
|
Odświeżam temat. Gdzie najbliżej Łomży można pograć? I jakie są aktualne ceny? Z góry dziękuję Kasia..
|
|
Ależ argument. Pod każdą fabryką, elektrownią, kominem też coś leży. Pod słupami energetycznymi, wyobraź sobie, również leży! To co leży pod wiatrakiem to nie jest twoja ani moja sprawa, tylko właściciela ziemi.
|
|
wiem i dziękuję ale nic tam nie ma .... a może ktoś ma na sprzedanie ?
|
|
napisz na maila maniaxxx@op.pl o co dokładnie chodzi, podam ci nr telefonu do osoby która się na tym zna ;)
|
|
7+ prowizja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |