poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Penis jest zakończeniem tułowia"

witam
ja tam regularnie odwiedzam sh w poszukiwaniu demobilu.jest super tani.ale inne ciuchy kupuje raczej w normalnych sklepach<w sumie nie weim czemu>
ale muszę powiedzieć że w wawie jest klub siedemdziesiątka i jak ktoś sie ubierze w stylu lat 70-tych to wchodzi gratis.wiec wszyscy na zakupy do sh i wjazd za darmoche.niech żyją sh.pozdrowiam szperusi

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Penis jest zakończeniem tułowia"

witam
ja tam regularnie odwiedzam sh w poszukiwaniu demobilu.jest super tani.ale inne ciuchy kupuje raczej w normalnych sklepach<w sumie nie weim czemu>
ale muszę powiedzieć że w wawie jest klub siedemdziesiątka i jak ktoś sie ubierze w stylu lat 70-tych to wchodzi gratis.wiec wszyscy na zakupy do sh i wjazd za darmoche.niech żyją sh.pozdrowiam szperusi

szacunek dla fanów textów o chacku

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

ciekawy temat
tylko że dziewicą może być dziewczyna tylko raz a później to tak jakby sie nie da.wiec chyba strata czasu i kasy i oszukiwanie samego siebie

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

maciek ... nie przesadzaj....
kwestie konfiguracyjne w linuksie... jakie kłopoty...? :D

wystarczy umieć czytać i pytać... :D

apostata

ks. Tischner:

raczej nie siebie tylko rycerza w lśniącej zbroi ;)

W linuxie są jednak problemy. Miałem podłączony monitor CRT Belinea. Na portach PS2 nie chciały mi pracować mysz i klawiatura (pod USB tak). Wystarczyło , że zamieniłem monitory z innym zestawem - IIama też CRT i po kłopocie. Ale nie prosto było do tego dojść. Linux ma takie zalety , że jest free i nie potrzeba antywirusa do netu.

Cóż, każda mieścina lubi się dowartościowywać nizwykłymi historyjkami. Trzeba to zrozumieć, bo tak naprawdę - to czym możemy się pochwalić? Katedrą "gotycką" , która w książkach o historii architektury jest przedstawiana /oczywiście jako niechlubna wzmianka/ jako zupełnie spartolona budowla? "Barokowymi" kaminiczkami? Kiedyś Łomża była ładna, wystrczy popatrzeć na reprinty pocztówek: kościół ewangelicki, synagoga, kino Mirage na pewno urozmaicały krajobraz miasta. A teraz? Plac przed ratuszem, gdzie nawet byle fontanny nie ma, nowy ratusz , który wygląda ni w pięć ni w dziewięć w otoczeniu kamienic, a poza tym.. Nic. Takie opowieści o korytarzach, skarbach na fortach - przyznacie - są formą poprawienia sobie humoru przez mieszkańców naszego nobliwego miasta.

Kefas!
Mam siebie na myśli. Ja bym tak zrobił, a poza tym:
Pracujesz, chcesz zarobić, daj zarobić innym.
Wystarczy umieć czytać, pytać ale i trzeba rozumieć.
Najlepiej niech każdy wykonuje to na czym najlepiej się zna. Niedawno Polacy najlepiej znali się na polityce i medycynie, teraz doszła jeszcze jedna dziedzina - komputery.

Pozdrowienia.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

SN4P ma 100% rację. Samochód z seryjnym podwoziem, "załadowany" bedzie mial problem z przejechaniem progu. Spróbujcie chociaby przejechać próg na Wyszyńskiego na wysokości Lider Price. W letnich warunkach można się zdziwić, a teraz w zimę to masz prawie pewność, że zaczepisz podwoziem, chyba że zaczniesz hamować jakies 25 metrów przed progiem, bo hamowanie 10 metrów przed nic nie da, bo jakies 10 metrów od progu zaczyna sie pokrywa lodowa i samochów sam sunie się na prog. Kontakt z progiem nie unikniony.

apostata

A zobaczcie jak wygląda nasza Łomża z satelity :)

http://local.google.com/

Fajnie no nie ?????

Maciek , jak raz sam zrobisz to pamiętasz długo , w innym przypadku patrzysz jak cielę na malowane wrota i się nie rozwijasz. Patrzcie i w PIS-ie znalazł się ktoś lepiej oświecony , bo w świecie wcześniej to odkryli.

dzieki za odzew trochę więcej by się zdało pozdro

i był 2 dni czy 3 temu

Zbych

Prawo dotyczy wszystkich, a skoro ten pan zarabia za kierownicą, to tym bardziej świadczy to o jego głupocie. że nie szanował swojej pracy. Z tego co czytam wynika ze jest to kierowca taxi, Nie będe sie wypowiadał o przestrzeganiu przepisów przez tych kierowców, ma wiele do życzenia. W tym przypadku kierowca stwożył bezpośrednie zagrożenie życia na przejściu dla pieszych, gdzie mógł pozbawić zdrowia a nawet życia innych żywicieli rodzin. dlaczego mam żałować kogoś ,, kto czycha na moje życie".
Zaś wypisywanie o innych ,,komendantach" czy nie jest zwykłym idiotyzmem, czy fakt ze ktoś gdzies kogoś zastrzeli daje mi prawo do zabijania??

Hmm.. mol przegryza się przez 1 kartke ksiązki pierwszej, 800 kartek kolejnych ośmiu książek i 1 kartkę książki ostatniej. Czyli razem <b>802</b> kartki.

Dlaczego? Odpowiedz jest prosta: ustaw książki obok siebie a wtedy zobaczysz, że kartka nr 1 w pierwszym tomie znajduje się z prawej strony patrząc na grzbiet - w związku z czym zaczynając przegryzanie mol książkowy pozostawia 99 kartek znajdujących się po lewej stronie pierwszego tomu nietknięte i zgodnie z założeniem gryzie w kierunku do ostatniej kartki tomu dziesiątego. I tu następuje swoista analogia - dogryza się do ostatniej kartki ostatniej książki (znajdującej się po lewej stronie grzbietu) i kończy gryźć pozostawiając nietknięte 99 kartek ostatniej książki.

A zatem : 1000 - 2 * 99 = 802 - co należało udowodnić.
Może jest to zbyt skomplikowane ale napewno się rozświetli gdy zobaczysz na książki stojące na półce.

apostata

ks. Tischner:

Jak zapisać adres internetowy np. pod postem tak ażeby klikając na niego otwierała sie dana strona, a najlepiej jakby zamiast tego adresu wyswietlało się logo danej strony?

Piotrek ma rację:) Jak jeszcze dodasz żeby pisali i mówili o nas jako o Łomżyniakach a nie łomżanach to podpisuje się pod powyższym postem wszystkimi kończynami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org