sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie wyląduje kurski?

I trzeba przyznac to ze ma babcia pare w reku,jak na swoje lata.Jeszcze calkiem niezle smiga po miescie z koszem pelnym jajek.

Do glabow piszacych-hodu kur.Powinno byc przez CH a jesli chodzi o scislosc to CHOWU.Jesli kury potrafilyby czytac to po przeczytaniu tego dalyby chodu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie wyląduje kurski?

I trzeba przyznac to ze ma babcia pare w reku,jak na swoje lata.Jeszcze calkiem niezle smiga po miescie z koszem pelnym jajek.

Do glabow piszacych-hodu kur.Powinno byc przez CH a jesli chodzi o scislosc to CHOWU.Jesli kury potrafilyby czytac to po przeczytaniu tego dalyby chodu.

Re: gdzie wyląduje kurski?

A ja sądzę, ze aby poprawić menu i dobrać odpowiednią obsługę kelnerską to jest bardzo, ale to bardzo dużo - myślę, że to połowa sukcesu wesela. I jeśli są tego typu "niedociągnięcia" w Kryształowym Dworze to potrzeba szybko brać się do pracy, bo niestety niezadowolonych klientów będzie więcej. Nie sposób znaleźć piękne miejsce na ślub, bo ładna sala to chyba za mało na udane przyjęcie. Ale czas pokaże

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org