wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy to szczęśliwy zbieg okoliczności?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy to szczęśliwy zbieg okoliczności?

teraz w bajecznej planecie 17.04 majo 2 zł/h dobra cena

do panda

Wiesz chyba Ty nie miałaś nigdy pieska,skoro tak myślisz.Nie masz pojęcia o tym co piszesz!To,że jeden wpadł pod samochód to było jakieś 8 lat temu,a Żabę mieliśmy prawie pięć lat nie świadczy o tym,że źle pilnuję je, dziecka nie można upilnować,a co mowa o psie...Powinnaś wiedzieć,że nie zawsze jesteśmy w stanie upilnować,bo nawet piesek na smyczy może zostać zaatakowany przez dużego psa i nie możemy nic zrobić,żeby mu pomóc:(to jest chwila,a u nas posesja jest ogrodzona i nie ma potrzeby wychodzić z pieskiem na smyczy tylko była wypuszczana na chwilkę załatwić potrzeby i wracała dlatego była pod drzwiami do domu,a tamta co ja zagryzła nie wiadomo jak się znalazla na podwórku,chyba ktoś wpuścił,a też wyszła zza ogrodzenia swojej posesji, więc widzisz teoretycznie nie powinno było to się stać....:(

Może ktoś służy mądrą radą jak w temacie. Gdzie warto lub nie warto. Z gory dzięki.

rudy błazen z druhem

klientów obsłuzyłaś pod garazami?
ojca zaspokoilaś ?
matke uszcześliwilaś ?

to pobaw sie teraz paluszkami

Tak, tak gubimy brzuszki poświąteczne ;)

Kokosz ma budkę z nieświeżym kebabem

Najważniejsze nie kłóć się z egzaminatorem bo to i tak nic nie da a jak się wkurzy to może cię oblać na samym początku na teorii, przy pokazywaniu świateł, oleju lub czegoś tam innego. Ale nie martw się bardzo rzadko się to zdarza

http://www.youtube.com/watch?v=5IBxrCzL6qc

rudy błazen z druhem

oj kazdy ma jakiego bzika.

Potwierdzam, że jedzenie od lat było dobre i jest nadal. Dla mnie problemem w tej sali jest klimatyzacja latem..Wiadomo na dworzu gorąco więc w sali jeszcze bardziej. Klimatyzatory są, ale według mnie jest ich za mało. Ktoś może zarzucić, że ciągle otwierane są drzwi itd i następuje wymiana powietrza..ok, ale jednak większa ilość klimatyzatorów by się przydała. Tym bardziej, że na weselu człowiek nie siedzi w miejscu, a bawi się więc zgrzać się to nie problem :)

Kasia..

kokosz a co ci sie konkretnie nie podoba w jedzeniu z mc don. ?????

TO TAKI SAM FAST FOOD JAK INNE.

LODY TAKIE SAME JAK W LODZIARNI CZY SKLEPIE.
SALATKI TEZ. KURCZAK W PANIERCE TAKI SAM W DOMU CZY INNYCH RESTAURACJACH. ( DLA MNIE NAWET LEPSZY) CHODZI O TO ZE TAK SAMO ROBIONY. NA OLEJU.
FRYTKI TEZ TAKIE SAME JAK WSZEDZIE.
KOTLETY -STEKI TEZ TAK JAK W KAZDYM BARZE. ITP WSZYSTKO TAKIE SAME JAK W INNYCH MIEJSCACH.
NATOMIAST JAK MOGE POWIEDZIEC ZE WARUNKI JESLI CHODZI PRZYRZADZANIE POSILKOW SA SUPER STERYLNE. MYSIE RAK CO POL GODZ.Z TEGO CO PAMIETAM. NIE MOZNA NIC PODNIESC Z PODLOGI BA NAWET NIE MOZNA ZNIZYC REKI PONIZEJ 20 CM OD PODLOGI NIE MOZNA DOTYKAC TWARZY WLOSOW. WIECJE NIE PAMIETAM.
A MAM KOLEZANKE KTOREJ SZEFOWA KAZALA LAPAMI MIESZAC SALATKE Z ROZNYCH WARZYW I MAJONEZU. BLEE
INNA KTORA PRACOWALAW JAKIMS TAM BARZE MOWILA ZEBY NIE JESC PIEROGOW I PODOBNYCH DO TEGO BO FARSZ JEST PRZETWARZANY Z TEGO CO ZOSTALO. NIE IWEM CZY WSZEDZIE TAK JEST ALE W TYCH MIEJSCACH GDZIE PRACOWALY MOJE KOLEZANKI TAK BYLO.

A MC DONALD's TO JEST NIEDOPUSZCZALNE. MUSZA PRZESTRZEGAC NORM I ZASAD. W KONCU TO JEST WIELKA SWIATOWA FIRMA.

a ja szukam 3 kolorowych kluczy z czerwonym brelokiem gdzies mi sie zapodzialy 1 dnia swiat :\

Też miałem taką sytuację i udało mi się załatwić to samemu, mimo, że u mnie w aucie dostęp nie jest zbyt prosty, pokombinuj na pewno się uda.

"na wzniesieniu nie bój się dodać gazu..ważne żeby Ci nie zgasł, a przy okazji, że Ci zapiszczy to nic sie nie stanie :) " ... hehe u mnie instruktor powtarzał mi w kółko tez wlasnie o tym wzniesieniu, żeby sie nie bać gazu dodac ... samochod moze wyć, nawet można "sprzęgło spalić", ale ważne że przejedziesz :) a co dalej sie z samochodem stanie to już WORDu problem :):P

a co tam do gubienia;)W poniedzialek jak uciekalam od oblania woda samo wszystko spadlo hihih.

Marudo dziekuje za nutke.

na 1LO idzie sporo kasy zwłaszcza, że jest obowiązek uczestniczenia w wycieczkach - nie ma, że ktoś nie jedzie. Poza tym spore grono uczniów tej szkoły ma poprzestawiane w głowach (pod względem zachowania tak jak ktoś wspomniał wyżej)

Jedz na spokojną

Bzdura totalna. Jakiej kasy? Nie chcesz, to nie jedziesz, bez przesady, nikt tam nad tobą z kijem nie stoi i cię nie zmusza, miszczumi.
Jeśli się nie uczyłeś - nie wypowiadaj się, a jeśli uczyłeś to po co ludziom głupoty do głowy kładziesz, skoro wiesz, że to kłamstwo?

Osobiście nie raz nie uczestniczyłam w wyjeździe i jakoś nikt nic do tego nie miał.

kobieto kazdy warsztat ci to zrobi a koszt zalezy od auta i jakosci czesci i od tego co wtym zawieszeniu chcesz wymienic

tak a czemu pytasz ?

bo lepiej sie zapytać niż na gape iść

rudy błazen z druhem

Małachowskiego 2a/1b (obok ODK) wolnostojący pawilon, na górze

poprawie tym

https://www.youtube.com/watch?v=h-LbvFckptY&ob=av2n

facmen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org