sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paulina to pazerna dziewczyna...

nie nie żadnego kosza :) piszecie że zajęty to trudno. ale w rossmanie w stokrocie to chodzą jak takie strażniki teksasu :D

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paulina to pazerna dziewczyna...

Pozostaje więc mieć nadzieję, że niedociągnięć będzie coraz mniej . W końcu szkoda byłoby, aby np. z powodu menu lub obsługi tracić potencjalnych klientów.Wszystko da się poprawić, a tu niewiele trzeba.

Do HokusPokus

Korzysci takie. Bedzie wykupiona powierzchnia reklamowa, wiec serwer pownienien sie rozkrecic. Moge wstawic informacje o panskiej dzialalnosci na forum/serwerze/w naszej reklamie. Jezeli beda gracze oczywiscie beda chcieli kupic amdina, VIP'a wiec z tego kasa tez jest. O ile serwer bedzie sie sam na miesiac utrzymywal reszta jest panska.

Do zezowate szczęscie

Po co piszesz skoro nie wiesz i tak o co chodzi? Zrobiles/as tylko bezsensowny temat z tego i piszesz sam/sama do siebie;)

Twoje posty: 4575

Wiadomo juz skad sie to bierze;pzezowate szczęscie napisał(a):

rudy błazen z druhem

Dużego psa to my mamy na podwórku,a ten mały to był domowy i to był najlepszy przyjaciel dzieci ..., i mój też:)Żaba dzieci traktowała jak swoje,może dlatego,że nigdy nie miała szczeniaków nikomu nie dała się do nich zbliżyć bo od razu atakowała,bała się,że ktoś może zrobić im krzywdę...

Może być tak, że egzaminator będzie kazał Tobie wjechać w drogę jednokierunkową z przeciwnej strony. Pamiętaj żeby nie wjeżdżać !!! :) parkowanie standardowo przed I LO :):P ustalaj sobie egzamin po 15:00 :) i bedzie git :) dasz rade. A co do ustawiania lusterek na linie to jak egzaminator zobaczy ze masz je ustawione na linie to oblejesz egzamin :P bo nie mozna tak miec ustawionych ... Powodzenia!

Przepisy zostały zmienione wiec egzaminator nie może wydać polecenia niezgodnego z zasadami ruchu..mam tu na myśli "Może być tak, że egzaminator będzie kazał Tobie wjechać w drogę jednokierunkową z przeciwnej strony. Pamiętaj żeby nie wjeżdżać !!! :) ". Najważniejsze, żebyś jechała sprawnie..wiec tak jak wyżej..nie musisz przepuszczać każdego pieszego. Tak samo mitem jest przepusczanie autobusów z zatoczek..ktoś kiedys powiedział, że są to uprzywilejowane pojazdy, a to guzik prawda. Sa takim samym użytkownikiem drogi jak Ty. Na temat placu przypominaja mi się słowa mojego instruktora...na wzniesieniu nie bój się dodać gazu..ważne żeby Ci nie zgasł, a przy okazji, że Ci zapiszczy to nic sie nie stanie :)

Powodzenia

Kasia..

Ktory warsztat (bądz mechanika) polecacie do naprawy zawieszenia ???

Cała przyjemnośc po mojej stronie Omanio :)

Kasia..

do nieesia
Zasady trochę się zmieniły w ciągu ostatnich lat, teraz nie pokazuje się wszystkich świateł, poziomu oleju i reszty dupereli. Teraz się losuje tylko dwie rzeczy do pokazania.

adresu dokładnie nie znam, ale z piłsudzkiego jak wjezdzasz na małachowskiego i tam jest taki budynek po prawej stronie to w tym budynku, jest tam też jej szyld od strony piłsudzkiego
mam nadzieje ze pomogłam:)

Ja znam kobre;)

na handlowej za okruszkiem

Blondi - za taką kryptoreklamę powinni przy okazji obciąć Ci głowę :) :) :) Razem z Kicią, żeby nie było. Udany team tworzycie :)

Kryptoreklamę??? że ja niby jestem właścicielką salonu?
Zauważ, że ten salon jak sie przenosił to nie zostawiła po sobie żadnej info, mam chyba prawo zapytać gdzie się znajduje.

czy w wszystkie czwartki są imprezy w yam caffe

Kasia..

szukam osoby, która może udzielić korepetycji z matematyki na poziomie rozszerzonym, kl II liceum

okean, dziękuje za pomoc. Pozdrawiam

Fajna babka ma anglika ...

rudy błazen z druhem

dziekuje ;) a jesli ktos ma jeszcze jakies kandydatury to proszę pisac. Zależy mi na dobrym przygotowaniu do rozszerzenia.

cala organizacją zajmuje się syn właściciela. byłam tam na na weselu kuchnia pozostawia trochę do życzenia cała ta kucharka mam wrażenie że pierwszy raz zabrała się za tego typu zadanie bo kto to widział ciasto pokrojone na weselu w kwadraty 5x5, organizacji zero, może jeszcze się wyrobią jak zobaczą jakie oczekiwania są na rynku ale jak na razie nie ma rewelacji.

Kasia..

ja ci powiem ze tez najchetniej widzialbym psa podobnego do mojego ale wiem ze taki sie nie trafi. to byl taki pies nawet ci co za barzo nie przepadaja za zwierzetami ja lubili i akceptowali. i to nie jest przesada. znalazlam ja na ulicy i wzielam niestety dlugo po tym nie pozyla bo 2 lata.

Trochę mnie dziwi specyfika Waszego poczucia humoru, a zwłaszcza autora tematu, ale pewnie to coś ze mną jest nie tak ....

W tym kontekście cytat z Lema, którego z upodobaniem używam, nabiera wyrazu bardziej niż zwykle ....

Kasia..

Pier. a kojarzysz tą babcię? Jeśli nie to nie wiesz o czym mowa.. wciskała Ci kiedys jajka? Nie? To nie wiesz o czym mowa..

Jedzie ktoś? Wyjazd z Warszawy po 17. Chętnie się zabiorę (dorzucę się do paliwa).

tomoze coś z tej beczki

https://www.youtube.com/watch?v=6PDmZnG8KsM

jedzie ktoś w pt ok 12 do wawy? dorzucę do paliwa

a moze ktoś z lomzy jedzie do wawy ok 12? dorzuce do paliwa

jak szaleć to szaleć

https://www.youtube.com/watch?v=d5XJ2GiR6Bo&feature=relmfu

https://www.youtube.com/watch?v=lAZgLcK5LzI&feature=list_related&playnext=1&list=AL94UKMTqg-9AQ81Y4OhuvbexByjCSgo7C

https://www.youtube.com/watch?v=tt8d3Shlfrg&feature=related

dajcie znać jak już macie dość :-)

Kasia..

Wydaje mi się, że ta babcia jest wynajmowana przez kogoś do rozprowadzania jajek z hodu klatkowego. A wszyscy myślą, że jak sprzedaje babcia, to jajka od kur z wybiegu.

maruda

a ja tak

[yrl]https://www.youtube.com/watch?v=-HhSdR64Ajk&feature=fvst

facmen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org